Time is money

Gick upp lagom i tid för en lång frukost och dusch så jag skulle bli pigg till skolan, men när pappa kom upp och fick se mitt tillstånd blev det omvända planer: "Du måste stanna hemma idag!". Kanske inte är så smart att gå ut och anstränga sig med över 38 grader i feber, men jag är en krigare.

Vaknade ungefär vid tio och min frukost bestod av en tallrik fylld med apelsinklyftor som innehåller mycket C vitamin vilket är bra mot feber. La mig ner i soffan för att se Program från UR där det var någon slags frågelåda kring sex och kärlek där problem som ont i pungen och funderingar kring camsex dök upp. Hur dum i huvudet får man bli på en skala från 1-10 om man har sex framför en datorskärm med kamera? Vad som helst kan ju hända, han/hon kan spela in och sprida det ut över hela världen. Bara ett tecken på enorm osäkerhet.

Anyways, ska nog gå och lägga mig igen tillsammans med min kofta med enorm krage och lite musik. God natt


Förkyld!!

Näsan droppar som kranen i köket under hela dagen och jag mår verkligen inget vidare bra. Har gjort allt som står i min makt för att må bättre, det vill säga: druckit hinkvis med te, legat begravd med ansiktet i en hink fylld med hett vatten och haft på mig lagervis med kläder. Inget av dessa tycks göra någon framgång! Hjälp mig?!

Oavsett om jag blir bättre eller sämre så åker jag till skolan i alla fall. Tänker inte börja ett nytt skolår med att ligga efter, ska försöka vara där så mycket jag kan och vara så delaktig i uppgifterna som det bara går! Pepp på skolan alltså.

Update:
38,3.


Gårkvällen



Jag hade verkligen hur roligt som helst igår! Alla kvällar med Backa folket har en tendens att alltid bli lyckade. HardStyle och rullatordansen var det som gällde, hahaha. Jag, Holstmeister och Berra skall inviga den nästa fredag på klassfesten, bäst!

Vi ägde dansgolvet mer eller mindre hela kvällen, nya dansstilar som: pingis serven, smiska tjuren, plocka äpplen, tvätta kläder och röra om i grytan skapades. Hahahahaha, fan vad många skratt det blev igår alltså.

Men när vi skulle dra oss så tog det roliga stopp då vi märkte att våra saker hade blivit stulna. De äckliga blattarna tog mitt bankomatkort, fritidskort, mobiltelefon, 100 kronor och vodka flaskan som nästan var slut. Vi letade upp numret till Nordea så fort vi märkte att det hade blivit stulet och spärrade det direkt. Ska få ett nytt i veckan, fritidskortet skulle ändå gå ut den 12 september och mobilen var en gammal Nokia från stenåldern.. Glad att dem inte tog mina nycklar i alla fall ^^ Så allt har mer eller mindre löst sig nu som tur är.

Två tjejer raggade på Honken, men tji fick dem hororna som mer eller mindre var på allt och alla den kvällen.

Lite sammanfattning

Gårdagen spenderades
med älskling.
Åt sushi - Mammas & Pappas special!
Fika på Fröken Olsson.
Bio @
Bergakungen
L.A. Gigolo 21:15.
Träffade Ajdin, P.Höök, Perra & Henke.
Mc. Donken.
Filmen var varken
bra eller
dålig
om
man säger
SÅ!

Ikväll blir det krök i Backa!




1. Pappas Speciall. 2. Fröken Olsson. 3. The Party Animals! 4. Join me on the Dark Side of life!


Är MJ fortfarande levande?

HAHAHAHAHAHAHA, läste ni i Metro idag? Om inte så måste jag berätta den roliga nyheten att i USA så tror man att Michael Jackson fortfarande lever; att dem vid begravningen såg en likbil köra runt hörnet så att MJ kunde gå ut bakvägen. Han hade alltså anordnat sin egen död för att slippa alla dessa enorma skulder. HAHAHAHAHAHAHA, allt detta rabalder om hans död är ju bara för mycket och rent ut sagt skrattretande. Orkar inte mer, HAHAHAHAHAHAHA.

Dead or alive? Whatever.

En bra start på dagen!

Torsdagar är en utav de två längsta dagarna under veckans lopp så vi går mellan 08:15-17:00, det vill säga en fulländad arbetsdag. För att kunna klara av sådana dagar som dessa gäller det att man äter ordentligt under alla måltider; frukost, lunch och gärna ett mellanmål! Det är ett av mina mål under det kommande läsåret, att äta frukost varje dag! Jag åt kanske frukost två gånger i månader förra terminen med den enkla anledningen av att jag var för lat och ville ha mer kvalitetstid tillsammans med min varma säng. Nu när jag börjar äta frukost så inser man hur mycket det egentligen påverkar en positivt, äter du en dålig frukost så blir då automatiskt sur och tvär och det är definitivt ingen bra start på dagen! Imorgon skall jag nog gå upp för att koka två ägg.

Idrotten var inställd så vi hade ungefär fyra och en halv timma att slå ihjäl, så jag och Jessica bestämde oss för att sätta oss på Fröken Olsson för att fika och eventuellt plugga en aning (ja, jag skall skärpa mig mycket mer med läsningen detta året också!). Efteråt åkte vi hem till henne och såg på What happens in Vegas med Ashton Kutcher (apropå Ashton så skall jag och Daniel förhoppningsvis se L.A. Gigolo på fredag!) Cameron Diaz och sedan äta Pasta Carbonara. Väldigt mysigt!

...och nu till dagens höjdpunkt! Första lektionen inom våra inriktningar där jag valde textkommunikation! Vi var bara 14 stycken varav 2 av dem var killar (Patrick och Filip) och det var verkligen supermysigt att vara så få! Ångrar inte en sekund att jag valde text som inriktning! 
   Vi skall samarbeta tillsammans med treorna och göra ett informationshäfte om NTI som skall ut på Gymnasiemässan, skall bli riktigt roligt! Jag och Patrick har redan förberett intervjufrågor till alla lärarna på skolan, några exempel på vad som kan ges svar på är:

- Unika egenskaper / Partytrick?
- Status i personalrummet?
- Svagheter?
- Bästa raggningstips?
- Smultronställe?

Jag är väldigt nyfiken på detta arbete och tycker att det kommer bli spännande men framförallt väldigt roligt! Det gäller att bejaka sitt liv och alltid se det från en positiv vinkel (ni kanske tycker att jag låter som en fjant, men screw you fuckers!).


17 dagar kvar

Lyssnar på Svenska Akademin och njuter av vaniljdoften som pyr från min ena rökelse. Svenska band är för övrigt väldigt underskattade i mitt tycke! Har man bland annat inte upptäckt Navid Modiri & Gudarna och deras givande texter så borde man göra något åt saken genast!

Apropå Navid så är det nu bara 17 dagar kvar tills vi får se dem live igen! På invigningen av något slags ungdomshus i Halmstad, vad gör man inte för sitt favoritband? Jag har ingen annan än Emelie att tacka som presenterade dessa för mig!

Fucktard?

Sitter i min
obäddade säng.
Lyssnar

Robyn.
We could keep trying
but things will never change
.
Känner inte för att skriva..
Får
inget
ut av det ändå.
Just nu iaf.
Tror vi alla är lite
kära i Suss...
ALLTID!
Fucktard.'


I'm fucking alive

Skriver i farten nu innan jag drar iväg att jag fortfarande lever och mår fint.
Helgen tillbringades som sagt i Stensjö som ligger vid Smögen, myspys.
Första skoldagen idag, helst inga kommentarer. Får typ ångest av bara tanken.
Jag, Emelie och Jessica åt sushi vid Kopparmärra efteråt. Det var mums!
Sen drog vi hem till Emo och spelade lite Wii Resort. Känner att pilbågsskytte är min grej!

Haj!


Karyliciouz


Jag är inte gjord för dessa platta landskap

Okej, jag har varit för upptagen de senaste två dagarna för att hinna publicera något - men bättre sent än aldrig?

I onsdags var jag med Sara hela dagen, vi bakade smulpaj med en trippel sats och en stor kanna vaniljsås till! Hur nedrans gott som helst blev det och senare på kvällen kom även Honk och Frazze för att smaka lite. Efteråt drog vi ner till Honk för lite filmmys. Det blev Taken, kanske tionde gången jag såg den, men den är lika bra varje gång!

Igår blev det mer eller mindre en heldag med familjen. Vi åkte ut till havet för sol och bad eller de övriga tre badade medans jag bara tittade på. Efter det åkte vi till Team 13 i Torslanda för att köra gokart i strolande solsken. Jag blev givetvist mosad in till kanten direkt och snurrade ett x-antal varv, kul. Men jag körde i alla fall riktigt snabbt, ett varv gick på 1 minut och 3 sekunder!
   Sen åkte vi in till stan för att äta på Jensens. Att de har glassbuffé på stället är verkligen ett stort hot då allt tar slut när jag är där! Jag åt nämligen sju stora skålar fulla av mjukglass med massa olika toppingar på! Tjockis.

På kvällen såg jag och Älskling halva Slumdog Millionaire innan vi begav oss hem till mig för att sova.

Ikväll åker vi till Stensjö/Smögen! ♥
Skall strax börja packa!


Sara typ dör av garv.


Sillvik.


Denna tröjan skall bli min!


Navid i Halmstad!




Jag är lycklig nu! Faktiskt väldigt, väldigt lycklig om jag skall vara ärlig!
Gick in på Navids hemsida förut och kollade runt lite på forumet. Av ren reflektion slängde jag en blick åt deras spelningar och fick se en ny uppdatering: 12/9 Nolltrefem, Halmstad. VAD I HELVETE?! Första jag gjorde utan att ens tänka var att kolla upp bussar, vad det var för ställe, åldersgräns, och smsa Emelie så fort jag kunde! Så nu bär det troligtvist av till Halmstad i september och det skall bli roligt som fan!

Letade för övrigt runt som en galning över internet efter Navids skivor, men man var ju tvungen att vara minst 18 år för att kunna beställa, suck.

Navids album

Ska åka in till ROCKS strax och se om jag kan hitta Navid Modiri och Gudarnas tre album; Allt jag lärt mig hittills, Många mil att gå och Dags för slagsmål. Hur längesen var det inte man köpte en CD från butik liksom, pinsamt. Band man gillar skall man stödja och inte ladda ner tycker jag. Man ska inte ladda ner överhuvudtaget egentligen, men men..


Göteborgs Kulturkalas 2009 - Dag 5!

Kvällen skulle egentligen tillbringas bara i mitt och Emelies sällskap men så började det regna och vi bestämde oss för att skjuta upp det. Istället valde jag och älskling att delta i kvällens stand in Fibes, Oh Fibes istället för Darin som hade ställt in sin spelning och glad är jag för det. Nu fick jag upp ögonen för bandet jag lyssnade på så mycket för drygt två år sedan, kärlek till deras musik.




Alla (eller i alla fall mycker mer) bilder hittar ni på Facebook!

Göteborgs Kulturkalas 2009 - Dag 4!




Okej, Göteborgs Kulturkalas 2009 - Dag 4. Orkar inte skriva någon
större mängd text, så det får bli en liten sammanfattning av något slag.

Fika på Fröken Olsson med Emelie och Jessica.
(Mocca kaffe är ju något man borde unna sig lite titt som tätt!)
Möta upp Honk och Robin.
Ta det lugnt på Leve Klotet området / Kanaltorget.
Petter.
Träffa alla från Backa.
Trängas till Europe.
Försöka ta sig ut från massan.
Bli förbannad två gånger om.
Mysa vid kajen.
40 bussen med Persson.
Sova.

Jag ville inte veta hur mycket folk det egentligen var på Europe, men polisen hade räknat ihop att det var 50.000 (!!) personer på bara det lilla området runt Poseidon. Det är ju helt jävla sjukt och sedan att det finns dem som tar med sig spädbarn i vagn dit upp gör en ju bara li-i-ite rödlätt i synen. Gah.

Barbro

Orkar inte, haha.


Göteborgs Kulturkalas 2009 - Dag 3!

Igår åkte jag och älskling in för att se kvällens headline Johan Palm (observera; för skojs skull!) spela på Brewhouse!

Men innan det så hälsade jag och Jessica på Emelie där hon fått jobb på Trädgårdsföreningen. Vi satt vid samma bord som Laleh och målade, eller jag är inte säker på om det var hon men det måste ha varit hon om hon nu inte har en tvilling.

Måste också säga att jag köpte ett par nya skor igår! Träffade en tant på bussen med jättesnygga sandaler med nitar så jag frågade vart hon hade köpt dem; på Bianco. Jag flög dit och fick se till min besvikelse att dem inte fanns kvar, men det gjorde inget för jag hittade ett par andra som var snäppet snyggare! Dem kostade visserligen 900 kronor, men det fick bli dem istället för nya hörlurar och ny mp3 spelare som hade kostat i princip lika mycket. Bild här nedan.

Så, nu till kvällen:

Vi var inne i stan runt sju tiden och gick då uppför Avenyn för att komma till Götaplatsen där det visade sig vara världens mest pinsammaste rapp-grupp som spelade. Hur många var det i publiken som lyssnade på deras gnäll om att de var från Backa - förorten i centrum; 2 stycken kanske?

Efter några bortkastade minuter framför scenen begav vi oss neråt mot Scandinavium för glass och milkshakes.
När vi satt på en av bänkarna utanför McDonalds och surplade i oss alla onyttigheter såg vi fjortisgäng efter fjortisgäng passera och det började kännas riktigt obehagligt och obekvämt, så jag ändrade mig och sa "vi skiter nog i detta och åker hem för att mysa till en film istället!".

Sagt och gjort, vi gick upp mot Heden för att träffa Johnny och Cecilia som vi sett på håll tidigare under dagen. Vi dansar runt omkring, nakna i en ring. Sedan blev vi upplockade av Ingela och fick skjuts hem till Honkens pappa för att välja vilken film vi skulle se. Det slutade med att vi valde Love Actually och gick upp till mig där pappa hade köpt en massa glass till oss, yummie!

Jag älskar dig Daniel Mattias Holmqvist!





Vansinnig

Det är inte klokt hur dumma i huvudet vissa kan vara och man blir ju totalt galen på folk som inte har något vett överhuvudtaget innanför pannbenet. Jag som var glad förut gick över på en sekund till att bli rasande, jag tycker verkligen jättesynd om Jessica som fick stå ut med allt efteråt! Som hon själv sa: "Det är nog första gången jag ser dig arg på riktigt!" och då har vi ändå känt varandra i snart ett år! Det är dessutom sant; jag blir i stort sett aldrig arg - irriterad kan jag bli som max, men när jag väl blir arg så blir jag riktigt förbannad och rent ut sagt rasande så det sprutar ånga ut ur mina öron.

Som jag sa till Jessica, det är hennes förlust och jag tänker inte gå tillbaka förräns hon har bett om ursäkt!

Göteborgs Kulturkalas 2009 - Dag 2!

Jag och Älskling tog bussen in till stan en halvtimme tidigare än Sara, Sara och Jonas för att möta Johnny-boi och Emelie på Drottningtorget runt 18:45. Sedan hade vi lyckats övertala Puffe att komma in istället för att spela Dota också så vi gick vidare till Heden för att möta honom där han parkerat sin bil.

Drog till Packhuskajen för att möta upp Sara, Sara, Nico och Jonas där det skulle buggas vilt till Barbados! Woho! Jag tvingade älskling ut på dansgolvet till en mysig tryckare och med Puffe blev det ett vilt buggande i centrum av allt, haha. Kul när det finns folk som vågar bjuda på sig, det gillas!

Tog ett jävla bra tag innan vi kom därifrån för att ingen kunde tydligen bestämma sig. När vi kom iväg bar det upp på Avenyn för att ta reda på vilken scen Hammerfall respektive Markus Krunegård spelade. På vägen dit bestämde sig Honken och Puffe för att gå före oss och svänga vänster om ett hörn, så dem missade vi förstås och fick vänta vid Kopparmärra... Suck, blir så trött... När vi stod och väntade brydde sig inte Sara och dem om att stanna utan de fortsatte att gå så vi tappade ju naturligtvis bort dem också... Great! Så jag, Emo, Puffe, Johnny och Honken drog för att käka kebabrulle på Grillen, (svingott verkligen) innan Markus spelning började.

Vet faktiskt inte varför vi valde att delta i Markus Krunegårds spelning då den var mycket sämre än väntat och dessutom så fanns det oerhört hänsynslösa människor som inte brydde sig ett piss om de råkade trampa ner någon på vägen... Hade jag varit på rätt humör så hade jag utan tvekan vänt mig om och skrikit på dem, men nu sket jag i det och försökte "njuta" av det som var kvar. Vampyr-låten spelades ju naturligtvis sist, vilket kanske inte är så himla konstigt..




Göteborgs Kulturkalas 2009 - Dag 1!

Nu skall vi se om man kan få ordning på den här röran efter att Honken erövrat bloggen i över en vecka nu, haha.

Nåväl, trots den olidliga saknaden efter vännerna och storstaden så har jag haft elva relativt sköna och stressfria dagar nere i Blekinge/Hasslö och på Gotland/Visby. Orkar inte skriva en lång roman om vad vilka platser vi besökte och bla bla bla. Vill ni veta så får ni titta på bilderna som snart kommer upp på ansiktsboken och så kanske jag delar med mig av ett par här i bloggen också.

Igår så var det start för årets Kulturkalas här i Göteborg och jävlar vad roligt vi hade! NAVID MODIRI & GUDARNA VAR SÅ JÄKLA UNDERBARA! Ta mig tillbaka! Ta mig tillbaka NU! ...Enda stora besvikelsen var att dem inte spelade Kom och dansa med oss trots att jag och en annan okänd tjej skrek oss hesa att dem skulle göra det *suck*. Och Navids fruga har en bulle i ugnen också som formodligen kan ploppa ut när som helst, så några spelningar kommer det inte bli på ett bra tag.. HELVETE. Jag tror han behöver ett vapen, jag tror han behöver bli förälskad, jag tror han behöver något mera, han behöver något mera - han behöver explodera!

Emelie och jag skrek oss hesa, dansade, hoppade, diggade, skrattade och var
lyckliga längst fram vid scenen! Ville aldrig att det skulle ta slut. Men buuuhhH...

Efteråt överföll jag Puffe för att han var elak innan vi tog farväl av honom och Johnny. Efter det drog vi till Laleh och "njöt" av persisk musik, yeye. Träffade massa från Otp innan vi drog ner till Kanaltorget och njöt av skön reggae musik medan vi försökte hitta Nico som jobbade någonstans. På Packhuskajen! Så dit drog vi och kom in backstage bakom scenen där Scotts spelade.

Efteråt gick jag, Sara och Emelie till Drottningtorget för att säga hej då till Emo som skulle hem med sista bussen. Efteråt mötte vi Nico igen och väntade med honom på hans spårvagn. Sedan så skulle ju jag och Sara göra en så kallad déjà vu av förra årets promenad från Götaplatsen hem till Kärra. Men i år ville vi bara gå över bron eftersom man inte vet vad för typer det kan finnas där ute. Så det gjorde vi, men när vi väl kom fram till Hj. Brantning såg vi att vi hade missat sista bussen och dem sena gick bara på fredagar, fan vad bra vi är alltså! Så vi fick ta buss 19 till Körkarlens och sedan gå därifrån via Bäckebol och hem till Kärra. Så jäkla segt och benen hade ju tagit ganska mycket stryk från kvällen så mycket som vi hoppat och sprungit igenom stan.

När jag kom hem vid tre tiden däckade jag direkt i soffan och orkade inte röra mig vidare
till sängen. Så där sov jag fram till halv sex innan jag kröp ner under täcket och sov till tio.

SJUKT VÄRD KVÄLL!


Filmen

Här är den, som utlovat =)


Just For The Record..

Jag tycker Karin är dum som är borta så länge ;<



JAG ÄLSKAR DIG !!! <3<3<3<3

Lördag Kväll

Snuten i Varuhuset med Jonas, Halle och Sara  ! Den var sämre än jag väntat mig tyvärr, men det var roligt ändå =)


Mwiiiieeeh !!

Filmen var sjuuuuuukt rolig !  XD    Jack Black är helt underbar <33      Efter Filmen så stannade vi kvar lite i stan..  ingen av oss ville åka hem, så vi ställde oss vid drottningtorget och snackade ett tag..  Någonstans så ploppade skylt-tävlingen upp ( de speciella skyltar som är placerade lite varstans i Göteborg med olika bilder av vad man ska göra)   så vi gav oss ut på jakt efter dem.  Första var just vid drottningtorget, och där kom Puffe på Idén att istället för att ta kort på vad man nu ska göra, så ska vi ta kort på minst en tjej vid varje skylt.

Detta funkade bra i början, men sen blev det bara svårare och svårare.. 
Till slut så gav vi upp original-idén och letade upp "Kram-Zon" skylten, där vi istället erbjöd gratis kramar till stackars förbigående människor !
Det var nog lika kul som filmen tror jag XD    Puffe gjorde kvällen <3



(Har en 1-min film med detta också, men den kan jag inte få tag i förren imorgon, så ni får vänta ;P)

Sedan begav vi oss alla hemmåt mot väl behövd sömn =)

Helg !

YEEEES !!!   
Då var det ÄNTLIGEN helg !   Detta ska firas med bio på Bergakungen kl. 21.10..
jag, Puffe, Johnny och Jonas ska se Year One ;)      Den e nog rolig skulle jag tro ( Jack Black <33)

Som jag kanske sa igår så slutade vi såpass tidigt som 14.00 idag, och det var fy fan så gott =)    Inte lika segt och tråkigt som det brukar vara typ.   Efter jobbet så körde Puffe hem mig, och jag hann precis ta en dusch och byta om innan jag var tvungen att springa ut för att ta bussen till Selma Lagerlöfs Torg för ett besök på Ströms.

Blev lite kortare än jag tänkt mig från början - men å andra sidan så växer mitt hår så jävla fort ändå så det löser sig nog x)   Nöjd blev jag iaf !

Det e VARMT för de som inte känner det XD
Jag sitter här med öppet fönster och fläkt på, men det e fortfarande kvavt och svettigt typ..
Väntar på att Karin ska ringa, men yeye. det kommer la nån gång..

På tal om det förresten, försökte ringa henne hela dagen igår, och smsade till henne på kvällen, men det visade sig att jag ringt och messat till hennes gamla mobil, så det har ju varit waste of time XD

Give my Life back please.

Anywayz, sitter och spelar med Jonas en stund innan vi ska dra, och han kom precis tillbaka till datorn så jag får dra mig !  
Hörs imorgon <3

Ciao

Men för faaaan..

(Tänkte bara skriva ett kort inlägg om varför jag inte skrivit, men det blev wall of text istället x)    Enjoy !)



Jaaa..  Vad ska man säga.. Har inte skrivit på ett par dagar för jag har inte kunnat logga in.. x)      Inte mitt fel att jag inte lyckas komma ihåg att det ska vara Live.se och inte .com (!)      

Anywayz, de senaste dagarna har varit rätt roliga..   Har fått in en ny kille på vår station som e så jäääävla rolig XD 
Han bjuder mkt på sig själv, vilket gör livet lite lättare faktiskt =)           Det var en sådant tillfälle igår - Han skulle hoppa upp på sin vagn i farten och sitta på den när den åkte för att slippa gå. Problemet e att vagnen inte är byggd för att ta ~70kg på sidan, så vagnen välte ju såklart.  Han flög ner, tillsammans med alla grejer han hade på vagnen ( en 10-15 saker) - och jag som tittade på honom när detta hände bröt ut i ett sånt sinnessjukt härligt garv !   Längesen jag skrattade så länge och intensivt faktiskt..  Kunde inte jobba på minst 5 minuter efteråt, och satt fortfarande och fnissade fram mot eftermiddagen om tanken dök upp i huvudet x)

Och idag har vi haft frivillig Allsång !   
Radion spelade massa gamla låtar som vi sjöng med på (bl.a "Eloise" & Grease's "I've Got Chills")
Riktigt roligt när man springer runt och flum sjunger - samtidigt som andra som går förbi undrar vad fan vi sysslar med XD     Dessutom så fick vi reda på att vi slutar såpass tidigt som 14.00 imorgon ( yaaay !!!!!) , så jag har bokat klipptid till klockan tre =)     (Bilder kanske kommer - om ni har riktigt tur.)  


Och imorgon är det Fredag !     Vad har ni läsare för planer??

Komedi för hela slanten

hahaha vad i HELVETE e det här!! XDD


Hijacked !

Nu när Karin är bortrest och inte kan skriva (eller se vad jag gör) så har jag bestämt mig för att sno hennes blogg på obestämd tid x)

REAKTIONER gott folk ! ^^


Anywayz , ovanligt seg dag..  Satt och pratade med Karin i tele igårkväll efter en lååååååååång, men rolig fisketur med Patrik Höök m. familj.   Somnade runt ~00, vaknade 12 (!)     DET kallar jag sömn det !  Gick upp halv ett, åt upp min godispåse som appetizer innan frukosten, och sen har jag bara slöat heeeela dagen. Det e så Söndagar ska levas för er som inte visste det redan ;)

Imorgon är det jobb igen.. Kan inte säga att jag har någonting emot att jobba, men att gå upp fem är inte lika kul =/
Men 100kr/h gör det värt det    =)
Kommer bli bra mycket tråkigare när Puffe slutar though..   Men det e ett problem man får ta då !


Nu ska jag fortsätta läsa lite ur Twilight böckerna som jag lånat av min underbara kusin Amelie ((L))
Kanske tittar in och skriver lite senare igen..

Until then.. ;)

                                /Honken






 Ger er denna bild också bara för att den e gammal och STÖRTSKÖN XD



Gotlands fantastiska omgivningar

Strax lämnar vi vårat kära Göteborg för lite mer än en veckas semester nere i det södra/sydöstra Sverige. Blekinge/Hasslö väntar oss nu med förhoppningsvis fint väder och varma badtemperaturer! Hasslö kallas ju för Lilla Hawaii, så några förhoppningar måste man ju ha på ön.

På den kommande torsdag åker vi med färjan över till Gotland under Medeltidsveckan och stannar där tills på söndag. Eftersom färjorna hade en liten kollision härom veckan så blev alla turer på den dagen vi skulle hem inställda, typiskt! Pappa fick tydligen sitta i telefonkö i över två timmar för att hitta en lösing på problemen. Men nu är allt ordnat som tur är och vi har bilplats på färjan över till Oskarshamn.

Jag hoppas att det löser sig sedan den 11 augusti så att jag kommer hem till min stad igen. För det sista jag vill är att missa kalaset! Det räcker att jag missade halva förra året, not gonna happen again. Detta året skall jag tillbringa all min dyrbara tid där inne, woho!

Kameran lär hänga med mig vart jag än tar mig fram, för jag lämnar den aldrig från min sida!
Jag kan inte vänta på att få klicka av några bilder på Gotlands fantastiska omgivningar. So excited!

RSS 2.0