D.A.D. på Trädgår'n

Imorgon återvänder D.A.D. (Disneyland After Dark innan de blev kända) till Sveriges framsida för en spelning här på Trädgår'n i Göteborg och dit ska min pappa tillsammans med hans fru. Jag såg dem live när de var förband till Motörhead i december 2007 och NEJ jag är INTE (läs: INTE!) avundsjuk det allra minsta!
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZÅÄÖ, kolla jag kan alfabetet! Då är det lika enkelt att egentligen fatta att jag står och ljuger dig rakt upp i fejan din! JA, OKEJ! JAG ÄR FETT AVUNDSJUK!! NÖJD NU?!?!?!?! FAN ATT DET SKALL VARA 18-ÅRSGRÄNS PÅ VARENDA JÄVLA STÄLLE I STAN!

Det är säkert Mr. Fredrik Reinfeldt som ligger bakom detta, han ligger ju bakom allt dåligt så det skulle inte förvåna mig! Mjae, nu är jag arg och måste få ut lite av min frustration, så det blir till att skrika lite i duschen! See ya there bitches! ;)


Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

Oh hej oh hå vad kul man har på Multimedian! Detta är till och med bättre än att borsta tänderna och då är det fan äckligt bra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! För Multimedia A!

Har visst också hakat på Bubble Spinner som alla andra just nu. Klart man följer trenden, jaaooo!
Jag slutar i och för sig nu så det är ganska soft, men hade glömt att vi skulle på någon jävla utställning med Esteten idag klockan 11.50, alltså palla! P-A-L-L-A! Så den skiter jag och troligtvis hela min klass i! Oh ja..

BK ikväll, oj så romantiskt men ganska gulligt!

Min tå krampar


The Tyra Banks Show

Sitter och äter sockerkaka med inslag av äpple i sig, den är ganska äcklig men det struntar jag blanka fan i av den orsaken att jag både vill bli tjock och skabbig för stunden så jag tog det onyttigaste som låg framme.
  Nej, men jag ser på The Tyra Banks Show just nu och då behöver man tröstäta (jävligt mycket) eftersom den talkshowen är så himla tragisk. Hur mycket till liv har man då egentligen?

Hur har min måndag varit då?
Typ bajs.
Typ kewl.
Typ chill.
Typ tråkig.
Typ onödig!

Söndag igen ...

Söndag igen och helgen har rusat lika snabbt förbi som vanligt! Men det är ju bara en vecka kvar tills lov nu så det é la gött.

Annars så sitter jag i min säng och chillar, har knappt sätt farsan på flera månader, men för en gångs skull så är man hemma (vilket är ganska skönt för omväxlingens skull). De håller just nu på att göra om vardagsrummet så det är lite kaos med möbler och annan skit som står placerade lite huller om buller. Men fint blir det!

Anyway, en snabb summering av helgen:

Fredag var det filmkväll hemma hos Honk med Posh och Halle (skulle varit Frazze och Sara också men dem gav dissen i sista sekund >.< Undra vad fan de gjorde istället...). Kul var det i alla fall!

    

Lördag var det tjejkväll hemma hos Emelie med (ehh.... ska se om jag kommer ihåg de nya namnen...) Fanny, Angelica, Johanna, Rebecka, Jessica och Anton (han fick räknas som tjej denna kvällen eftersom det var hans och Rebeckas 1 års dag ^^). Käkade tacos och god glass/marängtårta med smarties (eller NONE STOP som de egentligen heter...) till efterrätt. Satt och snackade om Olofstorp och Bergum mest hela tiden, men det var en trevlig kväll ^^ Grattis Emelie <3

Sen hämtade Jessica's morsa upp oss och körde mig till Backaplan. Jag tog buss 19 för att åka till Körkarlens eftersom 42 inte kom förrens om 25 minuter typ. På 19 bussen satt det en alkis som skrek att jag var fantastisk under hela bussresan, så jag gick av vid Brunnsbo och åkte in till Hjalmar igen...



Ikväll blir det Wipeout med min Honk ^^


Macro



Bilderna kommer från den här sidan!

Semifinal med Honk

Igår blev det hockey med Honk och hans farsa som hade fått tag i fem biljetter lite spontant. It made my day ^^

Glada sprang vi hand-i-hand in i Scandinavium med förhoppningar om ett krossat HV, men det blev verkligen inte som vi tänkt oss! Istället så trycker HV nästan in två mål direkt efter varandra, allt tack vare Rönnmark det jävla aset - brinn i helvetet!  

Reduceringen gjorde det lite lättare men en gick allt rakt åt helvete så vi behöver inte prata mer om denna matchen.
   Som Daniels pappa sa på hemvägen: "Om man inte klarar av att vinna en hemmamatch så förtjänar de inte att gå vidare. En kan jag köpa, men INTE två!", jag är kanske beredd att hålla med honom lite där!



Hockey!

Ikväll är det fjärde semifinalmatchen mellan Frölunda och HV 71 som spelas denna gång på hemmaplan för Indianernas del, gött är det! Vi åker in, vi åker ut och lämnar ett gäng krossade kulor efter oss. Vad jag menade med det var att HV 71 kan käka puckjäveln, because you're going DOWN BIG TIME


Rocka på!

Här sitter jag och steker till Markoolio's musik mitt under graflektionen. Fan vad jag vill ha mat just nu! Rocka på!

Tant Barbro är uppe och har sig

Det är ta mig fan lika roligt varje gång! We love you Barbro!



Bilder från kajen

Jag älskar att min skola ligger mitt i stan! Göteborg är som vackrast under tidig vår. Puss på allt!





Honk krossar kulorna

Igår var det hockeykväll hemma hos Johan i Fiskebäck tillsammans med Jokkmokk och Honk! Började lite små knackigt och i andra perioden gick det RAKT åt helvete då HV bröt isen och tryckte in 1-0 målet. Nu ligger vi i fesaklämman tänkte jag flera gånger. Jag trodde på fullaste allvar att det redan var kört för våran del. Men tji fick jag! För på mindre än fem minuter gick Frölunda från underläge till ledning med 1-2 tack vare Fredrik Pettersson som tryckte in båda målen. Sen tog HV ut Liv och vi sköt kaxigt in pucken och gjorde 1-3! GÖÖÖÖTTMOOOOOS!


Sen när jag och Honk var påväg hem efteråt så gick vi bredvid ett stängsel som var ungefär 2 meter högt och då fick han idén att han skulle kunna klara av att slänga sig över i ett ryck fast att det då skulle vara en "liten pytte" chans att han skulle krossa kulorna och aldrig kunna få barn. Men ibland måste man balansera på gränsen!  

VARNING FÖR HÄSTGNÄGG! HAHAHAHAHAHAHAHA!

KARIN ÄR GLAD

Idag är jag glad! GLAD! GLAD! GLAD! GLAD! GLAD! GLAD! GLAD! GLAD! GLAD!  Men fråga mig inte för vad, det kanske är tack vare det fina vädret ute, haha.

Jag är så glad att jag inte orkar arbeta på Mediekunskapen, jag är så glad att jag kan springa naken upp- och ner för hela Avenyn men framför allt är jag så glad att jag skulle kunna ge första bästa en fet blöt kyss!  

Om detta vädret håller i sig tänker jag börja cykla till skolan nästa vecka, gud så härligt! Slippa sitta på en fullknökad buss varje jävla morgon som stinker fisk, hahaha. Alla luktar fisk i Göteborg ju! Vad jag är fyndig! Hihihihihi, hehehehe.

KARIN ÄR GLAAAAAD PÅ EN MÅNDAG FÖR I HELVETE!!!!!!!!! JAG MÅSTE KÖPA GLASS FÖR JAG HAR LITE PENGAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ EVIGHETER!!!!!!!!!!!

En rolig helg

Det har som vanligt varit en väldigt rolig och händelserik helg! Jag måste bara få säga detta: att gud vad jag älskar mitt liv just nu, det kan inte bli mycket bättre än såhär faktiskt! Mina vänner är fantastiska, underbara och dem allra bästa! Jag är så glad över er! Sen att man har en pojkvän som är lika vrickad och med samma konstiga humor som en själv gör det ju bara bättre. Jag är inget annat än väldigt, väldigt tacksam just nu!



EN SAMMANFATTNING AV HELGEN:

Fredag:
Ikväll var det Rebeckas a.k.a. Berras 18-års fest ut i Kortedala som gällde med Jess, Emo, CharNor och Honk + många fler. Började väl lite halv segt men blev bara roligare och roligare... Sen att alla drog iväg till krogen runt elva gjorde inte så mycket, för det var nästan ännu mysigare när det bara var vi kvar i lägenheten! Sen blev jag och Honk upphämtade av hans farsa som körde oss hem till mig för att sova.

    
Jag och Honk drog som sagt på våra peruker och hahahahahahahahahaha. Ni skulle sett vilka reaktioner vi fick på stan, hahahahahahahaha. Oh harrejävlar, hata alla fjortisar och Partille-Johnnys! Det kryllar för helvete av dem! Vi skall förinta och slakta er!!


Lördag:
Vaknade upp bredvid Honk och det är alltid lika mysigt att vakna upp bredvid någon man tycker om! Puss på det. Vi ringde typ tusen samtal till folk för att bestämma något inför kvällen vilket slutade med att vi bestämde oss för att Emo och Pat skulle dra ner till Honk runt 19:00-tiden.. Froggy på Playstation är roligt, speciellt när man kan sitta på varandra, haha. Sen drog vi runt och punda i Kärra.. Träffade på tuffa moppe-bögar och små fjortiskillar som hade lyckats få tag på lite öl: "Vad har du fått tag på?", "Vem köpte ut?".. Coolingar!

Sen drog jag och Honk upp till mig för att sova igen :D

 


Söndag:
Att väckas utav massa blöta pussar i ansiktet och ligga o dra sig fram tills klockan slår 13:00 är något alla borde unna sig lite oftare tycker jag ^^ Bara ligga och mysa på söndagsmorgonen är nästan det bästa som finns trots att jag känner mig lat som in i helvete.

På med afrot bitches!

YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! YO! My lovely beloved friends! Det har löst sig och ikväll kör vi med runda fötter! Göttmos! Oh gosh what a fjårtizZ I am, but WE LIKE!! ...Indeed! Jag, Emelie, Jessica, Rebecka, Charlotta och Honk + typ 30 andra okända människor, jag längtar!  =D

Jag och Honk anländer med varsin peruk på skallen, hahaha. Jag med mitt jätte-afro och Honk med svart långt hårdrocks-hår a.k.a. Martin Sandvik från Hardcore Superstar (typ), yay. We will be in the center, fuck yeah (shuffle, hahahaha)!

Sen ska Honk sova här, mwiiiiiihhhh.
Hoppas alla får en rolig fredag! För det tänker jag ha!



Jag med mitt afro för typ tusen år sedan!

The retarded one?

Sitter på graflektionen där vi just nu går igenom grundläggande kunskaper som man egentligen borde kunna som tre-åring.
   Alla andra sitter och himlar med ögonen medans jag sitter som ett dumt fån med frågande blick och tänker "whaaaaaaaaat?!". Hahaha, jag som inte ens har photoshop :( Det enda jag har är ett billigt bildredigeringsprogram som man kan hitta på Pirate Bay. Får väl stämpeln som "the retarded one" snart, buhu.

Sen kör man väl på nyktert ikväll då, wihu! Kan bli ganska intressant, men afroperuken hänger med och då kan vad som helst hända! Som den pangbrud jag är kör jag klackarna i taket både nykter som onykter, try to stop me now bitches!


En bra dag

Jag har gått från att ha varit totalt neddeppad till att känna mig glad och relativt lyckad som person för en gångs skull på bara en dag och det tycker jag är starkt utav mig om jag skall vara ärlig! Jag och mina humörsvängningar alltså, ibland vet man inte riktigt vart man har mig! Självmordslinjen eller på Ibiza? Vilken jämförelse, haha...

Det har faktiskt varit en ganska bra dag om jag skall vara ärlig! Började dock rent åt helvete med bussar som var inställda samt försenade och när jag väl står och väntar på Hj. Branting får jag ett sms där det står: "Jag älskar dessa skoldagar... solen skiner, fåglarna kvittrar och jag går från 13.00-15.00!". DÖ! DÖ! DÖ! DÖ! DÖ! DÖ! DÖ! DÖ! DÖ! DÖ! Din äckliga hora!

Vad mer har hänt?

- Jag har haft utvecklingssamtal!
Det gick bra, fick bara höra lovord och att det gick bra för mig i alla ämnen (religionen är väl ett litet undantag, MEN JAG UPPNÅR FAKTISKT DELVIS MÅLEN!). Jag blev lite förvånad, trodde att jag skulle bli tvungen att ta åtminsone lite skit från någon! Men nehe... Jag hade tur denna gången antar jag!

- Jag har köpt födelsedagspresent till Rebecka med Jessica och Emelie!
Finaste och sötaste presenten någonsin om du frågar mig(!), blir nästan avudsjuk!

- Jag träffade Honken och Patrik Höök på Hj. Brantingsplatsen påväg hem!
Jag går av buss 21 och ser att Honk sitter där och väntar, vem blev förvånad? Sen dyker helt plötsligt Höök upp bakom hörnet från ingenstans, världen är allt bra liten när den känner för det...

Vad ska hända?

- Hockeykväll hemma hos Honk med Frazze och Johan!
Klockan 19:00 taggar vi till tusen med bomber och granater för ikväll tar vi hem segern!

+ att dagens i-landsproblem är att det har skitit sig med spriten tills imorgon xD haha. Emelie, ta med Rosé!

Blöh, så mycket text det blev helt plötsligt, nu orkar jag inte mer. Pusshej!


Utvecklingssamtals konceptet

Denna dagen har inte direkt varit en av de bästa genom tiderna om man skall sammanfatta det hela kort! Det har känts som att jag gått omkring med en fet tumme i rövhålet hela dagen lång utan att ha lyckats dra ut den hur gärna jag än försöker.

Nåväl, fick reda på att jag har utvecklingssamtal imorgon mellan 12:30-13:00 med min mentor Mikael. - Min fråga är då jävligt simpel; när fan kom man på idén att framkomma med sådan här information dagen innan och dessutom välja en dagtid? Trodde de hade fattat vid det här laget att ungefär 99,9% av alla föräldrar slutar arbeta runt 17:00 och att man ens har utvecklingssamtal i gymnasiet tycket jag är så otroligt barnsligt, vi är nog tillräckligt stora för att ta ett eget ansvar kring våra studier!
 

Vardaglig depression

Jag går just nu igenom en depressions period då det känns som att vad jag än försöker prestera så kommer jag förr eller senare att misslyckas. Det är tusen saker som förväntas av mig från alla olika håll, men det är inte någon idé att ens försöka eftersom jag gör folk besvikna gång efter gång. Jag känner mig tråkig och uttjatadDet finns ingen poäng med livet längre, allt känns meningslöst.

- Tacksamhet är något jag egentligen bör känna med tanke på allt jag har här i livet, men ändå känner jag bara tomhet och att jag med tiden kommer att bli lämnad kvar ensam. Att jag inte längre kommer ha någon att vända mig till när det är som allra värst, att jag helt enkelt inte kommer ha någon att prata med. Vet inte varför jag känner såhär direkt, det är rena dumheter egentligen om jag tänker efter.

Är det någon som kan svara på varför? Varför jag känner mig som en dum idiot och varför jag känner som jag egentligen gör? Mitt leende är inte längre äkta, bara en tillgjord fasad för att tillfredsställa folk. Jag gråter i tystnad. Jag orkar inte mer.

Gör något åt saken

Känt mig ovanligt off idag, ingenting har lyckats fånga min uppmärksamhet riktigt och det är precis som om jag går omkring i min egna lilla mini-värld. Hatar dessa dagar då man bara vill sjunka ner under jordens yta och försvinna för evigt. Jag hatar även att klaga och gnälla på överflödiga saker, det finns så överdrivet mycket människor som bara väljer att tillbringa tid och dagar åt att gnälla hela tiden - gör något åt saken istället för helvete säger jag bara!

Nu drar jag i alla fall ner till Honken, han är fin och han är min!


Live n' Direct

Just nu skriver jag ett live n' direct inlägg from the datorsal här i skolan och har verkligen hysteriskt roligt! Emelie och Jessica sitter med två stolar mittemot varandra och kör klappleken "Anna Bella" medans Jonathan och Patrick springer runt som små treåringar med min systemkamera ^^ We like!

Sen håller peppen suksesivt på att försvinna ut ur mig, det känns som att styrkan inom mig inte längre existerar på något konstigt sätt - det enda jag känner för är att ligga hemma under mitt varma täcke, dricka varm oboy och se på gamla filmer. Jag som var så pigg på allting förut, vad har hänt? Ge mig värme, ge mig sol så kanske det löser sig så småningom!


Patrick skickar iväg en blöt puss!


Inleder en ny blogg

Tills vidare får ni som läser denna bloggen nöja er med att det kommer se ut som ett helvete här rent designmässigt i ett litet tag framöver då jag håller på att få lite hyfs på det stora hela! Man blir ju helt snurrig i huvudet av alla dessa stil- och kodmallar.

Anyway, den här bloggen kommer till största delen att handla om mitt fantastiska liv (tee-hee) och jag kommer främst rikta läsningen åt mina vänner som gör min vardag till en mycket ljusare tillvaro (haha, fan vad gay det lät!), vilken liten buskorv jag är!

Let the game begin bitches! Jag vill höra alla era åsikter, bra som dålig - jag blir dessutom glad av konstruktiv kritik! Vad vill ni läsa och vad vill ni höra? Ska vi ta en "Barbro" i repris kanske?


RSS 2.0