Sommar på sagogången


Släktkalas




Igår var det ju som sagt kalas för mig, min bror och min styvfarsa som fyller år någorlunda tätt inpå varandra. 24 personer var vi sammanlagt om jag räknat rätt och som ni ser så blev det ju sin "lilla" hög av skor! 
   I present fick jag 800 kronor, presentkort på Wilma, en grå tröja från H&M, halsband och massa olika nageldekorationer. 520 kronor skall i alla fall gå till ett fritidskort som jag lär behöva och kommer att använda väldigt flitigt nu under sommarlovet. Det är endast 12 dagar kvar och jag kan verkligen inte förstå att jag redan har gått ett helt år på gymnasiet!

Senare på kvällen träffade jag Honk, Frazze och Halle! ^^

Om 10 minuter åker vi till mormor i Backa för att fira Mors dag!

Hardcore fredag

Fredagen började med att jag åkte in till Brunsparken med en buss som var 13 minuter försenad för att träffa Jessica, börjar faktiskt vänja mig lite smått vid den dåliga tidshållningen bussarna har här i Göteborg nuförtiden. Efter det tog vi Spårvagn 11 och åkte vidare ut till Kortedala för att komma fram till Berra. Väl där så blev vi "utelåsta", satt där utaför ett jävla bra tag utan att någon öppnade dörren. Under tiden passade på att videoblogga om alla mina i-landsproblem, haha.

Vi funderade seriöst på att dra hemåt igen men till slut kom Puffen ner och öppnade dörren åt oss efter drygt 20 minuters väntan. Nice! Så det bar upp för att ta lite flum-bilder i Photo Booth med Berras Mac dator innan vi gick in i bastuns dimma för att snacka om precis allt!




Jag och Jessica drog med spårvagnen in mot stan runt 21:00. Honken ringde när vi fortfarande befann oss på rälset och sa att det blev filmkväll hemma hos Frazze tillsammans med Sash, Nico och Linnéa! Så det var bara att slänga in sina saker hos Honk och bege sig vidare upp mot Gerrebacka.

Det var trevligt då man inte sett både Nico och Linnéa på ett ganska bra tag, senast så grillade vi ju korv! Blev en hel del cola, en hel del chips och en hel del popcorn. Dock var det typ bara jag och Honk som satt med händerna nere i skålarna mest hela tiden, hahaha. Tjockisar som vi är. Sen satte vi på Johan Glans - World tour of Skåne. Alltså den mannen är kung på riktigt! Jag satt och garva x-antal gånger så högt och ljudligt att det måste hörts in till grannarna, haha.

Just nu så sitter jag bara här och väntar på att alla drygt tjugofem gäster skall komma och ringa på våran vita ringklocka! Vi skall nämligen fira min, min brors och min styvfarsas födelsedagar tillsammans. Trevligt!

Videobloggis

Jag kommer kanske snart att börja videoblogga lite titt som tätt och de kommer att handla om hur jag gör min egna jättenyttiga (!!!!!!!) tonfisksallad och framförallt om mina chic'a och supermoderna outfits!!!!!!! Just to satisfy all my readers, of course!OHHHHHHHHHHH YEAAAH!! HARD CORE FOR THE FUCKING WIN EVERYBODY!!!!!!!

Hahahahahahaha, jag tycker att det är så jävla roligt att driva med alla dessa människor som verkligen videobloggar på seriöst allvar. Har redan en på G nu som skulle kunna komma upp nu till helgen eller i nästa vecka, håll både ögon och öron öppna!

NU SKALL JAG RINGA JESSICA OCH SEN SKALL VI DRA TILL KORTEDALA!

DRA ÅT HELVETE ALLIHOPA!
hihiihihihihihihih
skoja bara.
Jag är ju Afrodite som bl.a. var kärlekens gudinna...
...KUK I ER ALLA som behöver det! I fucking love u ALL!
HAHAHAHAHAHAHA.
 

Skona oss från Flash

Multimedia: Finns inte en enda tangent som sitter på rätt plats på mitt tangentbord, John och Mikael garvar åt klipp från Hipp Hipp säsongerna på youtube och Marielle bedrövar sig över Flash. Vem gör inte det egentligen? Jag är så fruktansvärt trött på detta program vid detta laget att jag kan spy rakt upp och ner på skiten. Vill bli färdig med min hemsida NU!!!!

Min folder

Vårat sista projekt i Medieproduktion Graf är att skapa en egen folder på 6 sidor och här ovanför ser ni min! Här visar jag bilder som jag skapat en "relation" till genom åren och som har någon typ av betydelse för mig. Ganska simpel, men ändå snyggt. Tycker jag i alla fall! Dock har jag inte orkat numrera rätt sidnummer




Idag tar Henrik och Niklas studenten, grattis! så blev erbjuden att komma på deras förfest hemma hos Hennke ute i Partille innan de drar på studentfesten. Men det tackade jag nej till för ikväll skall vi tjejer ha bastukväll hemma hos Berra. Skall bli jätteroligt

Innan dess måste jag dock fixa ett Nordea bank kort och ID kort. Så det blir till
att springa till närmaste fotograferings bås och le som in i helvete efter skolan!

GRATTIS ÄLSKLING OCH ALLA ANDRA STUDENTER!!

Kort sammanfattning!

Jag har haft så jävla roligt idag alltså och det har varit så sjukt mycket glädje som spridit sig över hela Göteborg! Att se studenter hoppa upp-och-ner på flak är verkligen ren lycka, man kan inte sluta le när man ser ur fruktansvärt glada och lyckliga de är. 

Först så träffade jag Daniels morsa vid Hjalmar, åkte vidare till Lindholmen och träffade resten av hans släkt! I anföll som antiloper direkt på första bästa plats för att få en någorlunda skaplig plats långt fram, vilket vi lyckades ganska bra med! Sen var det bara till att vänta och vänta tills klockan slog 12:00, kändes nästan som förgäves trots att det endast var 10 minuter kvar till helslag.
   När första utgångsklass sprang ut kände man verkligen pulsen av lycka, stora léenden som gick från öra till öra och skrik som fick hela Sveriges framsida att skaka, bokstavligt talat. På plats 14 sprang klass EL3A ut i det fria, och min älskling var SÅ FIN i beige kostym och vita converse!! Åååååååååhhhhhhh. Så fin, kunde inte sluta le!

Sen bar det iväg med Rolls Royce längsmed Avenyn där vi klingade med glasen fyllda av äkta champagne. Efter det åkte vi vidare till festlokalen i Backa där vi skulle äta gott.

Efter maten kom alla Backa barnen över och vi drog till Hööks morsa en snabbis innan det var dags för oss att dra hem mot Kärra för att Honken skulle rigga om för studentfesten!

JAG ÄLSKAR DIG SÅ FUCKING JÄVLA MYCKET!
HOPPAS ATT DU FÅR EN HELT OFÖRGLÖMLIG KVÄLL NU!
DETTA HÄNDER BARA EN GÅNG I LIVET!





Studenttider

Idag är det stora dagen D för många av Göteborgs alla ungdomar födda år -90. Inte minst för min älskling. Jag pratar naturligtvis om studenttider som dessa fyllda av ivriga själar och champagneglas som klingar. 
   När klockan slår 12:00 springer de första förväntansfulla benen ut från Lindholmens bibliotek ännu ett närmare steg in i vuxenvärlden. Vemodigt att aldrig återvända tillbaka. Annorlunda att aldrig mer spendera eftermiddagarna tillsammans. Spännande att vidga sitt perspektiv och komma ut på arbetsmarknaden.

Grattis älskling, grattis alla andra som också tar studenten och grattis till Johan som dessutom fyller 19 år idag!

Idol 2010?!

Jag gjorde idag en vädligt dum vadslagning med en vän eller det beror givetvist hur man ser på saken! Jag har nämligen lovat Jessica att söka in till Idol år 2010, yey. Det tog vi i hand på Spårvagn 1 mitt under blanka eftermiddagen. Dock ska det ej vara seriöst utan något helt utflippat, något you've never seen beforeJust the way I like it! Det ska vara så mycket mer utstickande än tjejen med dreads som sjöng 'Fittan sticker fram'. ... Hård och hårig?  

Söker jag in så är det obligatoriskt att både Jessica och Honken skall följa med! Det ingick i vadslagningen, sen vet man ju heller aldrig om det verkligen kommer hända eller inte. Om fler folk vill anmäla sig frivilliga och delta i min eviga väntan på att få möta Idol juryns hungriga blickar så är ni välkomna

Åh andra sidan så hatar jag människor som aldrig kan vara generösa med att bjuda på sig själva. Så det är ju
inte helt omöjligt att man tar och söker in till denna värld fylld av tusentals drömmar som krossas gång på gång.

Hur tycker ni att min audition i sånna fall skall vara/ se ut?


Nej till pariserhjul!

Jag blir så himla frustrerad! Det stora pariserhjulet som i stort sett är en kopia av The London Eye har fått ett ja utav byggnadsnämnden under gårdagens sammanträde. Det finns två anledningar till varför jag är emot detta beslut!

1. Platsen de valt att placera hjulet på; nämligen på konstgräsplätten bredvid Göteborgsoperan. Så jävla idiotiskt att ta ifrån oss så gott som den enda platsen i stan vi ungdomar kan gå till för att lira lite spontan fotboll eller käka våran lunch.

2. Vi har redan ett pariserhjul som står uppe på Lisebergs höjden och dessutom har vi också Lisebergstornet som ger en utsikt som sträcker sig enda ut till Örgryte och längre dessutom. Vad är då meningen med ett 60 meters högt hjul till? Räcker inte det vi redan har? 

Jag håller med Martin Joneskär i dagens Metro till 100%:
- Vi har redan ett nöjesfält med ett pariserhjul. Det här blir ännu ett jippo. 

Vi har tre veckor på oss att överklaga detta beslut!
Vad tycker ni? Skall vi ge dem godkännande eller inte till byggprojektet?


Respekt är nyckeln till allt

Det finns perioder här i livet som är nöjsamma och andra som är lite mindre nöjsamma, det är en del av vårat utsträckta levnadslopp och går ej att undgå. Jag tror att det är som små personliga prövningar man måste gå igenom för att stärka sin egna karaktär och delvis mogna som individ. Man måste få känna på verkligheten ibland också och få en insyn om hur hård den kan vara för att kunna utvecklas till något starkare. För det är långt ifrån en dans på röda rosor som så många dock tror.

Respekt är något jag anser att man måste ha för att ens kunna komma någon vart både karriärmässigt och i privatlivet. Dock är det så många som saknar det idag, både bland vuxna och bland oss ungdomar.
   Precis i början av våran gymnasietid på NTI så fick vi i uppgift i Estetisk Verksamhet att teckna ner den första reflexionen som kom upp när vi hörde ordet 'Respekt'. Det var väldigt intressant och inspirationsgivande att se hur andra tänkte och funderade kring detta. Det kunde vara allt ifrån respekten mellan människan och djuret till den respekt man hyste över sin största rädsla

Man är inte speciellt stor på jorden eller i orden om man inte kan hysa eller ge någon sin egna respekt!


Bild från Google.

Tack!

Tack Jessica och Emelie för att ni fanns där när det kändes
jobbigt <3 Det betyder verkligen jättemycket. Jag älskar er! ♥

- För övrigt så känns det lite mer pepp nu. Jag fick faktiskt
VG på min Hinduism och Buddhism inlämning i Religion!

Behind every tear, there's a reason.

He won't do us any harm

Befinner mig nere i textsalen under en Multimedia lektion, det råder mystik runt omkring i hela salen och här kan ingen gå säker! Tur är väl det att Peter är bortrest, för då skulle man fått en nyslipad dolk i ryggen om han såg en surfa runt på övriga små internetsidor. Men nu har vi Andreas som vakar över oss, vi skulle lika gärna surfa runt på porrsites eller varför inte in på shitcity när vi ändå är i farten, he won't do us any harm.

(Detta skrevs imorse egentligen.)


Ny header!

Vad tycks om min nya fiffiga header? hahaha, ironi på hög nivå.

Jag vill vara som Pippi Långstrump

Stereon går varm med massa nostalgiska låtar kring sent -80 tal och tidigt -90 tal. Ebba Grön. Hade jag kunnat få chansen att uppleva 80-talet på egna fötter och skaffa egna erfarenheter från det årtiondet hade jag knappast tvekat! På den tiden hade alla mer sin personliga stil med tupperat hår och extremt färgstarka kulörer. Nu går varenda människa omkring och ser ut som vem som helst, så nedrans enformigt och galet fantasilöst. Ska fasen plocka fram farmors gamla klatschiga strumpbyxor som hon givit mig i alla möjliga tänkbara färger och göra en riktig helomvändning! Jag vill inte vara en i mängden, jag vill sticka ut precis som Pippi Långstrump




Vem?

Är det någon som vet vem det var som dog i moped olyckan här i Kärra @ Lillekärr Norra igårkväll?

Nytt! Nytt! Nytt?

Känner för att byta design. Förslag?

Sjukt go bas i denna förresten.

I am not a whore!
...But I like to do it.


Olycka och "wannabe kändisbloggare"

Det slutade ändå med att man kröka igår, jag som sa att jag inte hade någon ork till något sånt. Dock inte hos Söder med Backa Barnen utan hos Denka a.k.a. Fittfejz med en blandning av nytt och gammalt folk. Vi knökade in nio pers i ett rum med cirka åtta kvadratmeter. Denka, Danny, Kokkonen, Carro, Frazze, Honken, Jag, RutRoger och Sash. Sen att Vladimir ville komma och knulla alla våra liv är en helt annan femma, haha. Vodka?


Senare på kvällen ringde bland annat Holstmeister och berättade att det hade hänt en olycka på Söders fest och att Gaby låg på sjukhus. Hjälp! Vad fan har hänt? Tänkte vi båda.
   Hon hade tydligen druckit lite för mycket, ridit på Beccas rygg, hon tappade balansen och Gaby föll sedan med ryggen på soffans ena armstöd och blev ganska direkt väldigt frånvarande så ambulansen fick komma och hämta henne.
   Hoppas att allt blir bra och att du mår bättre!



För att ändå göra inlägget lite längre än vad det redan är så måste jag bara påpeka att jag avskyr! wannabe kändisbloggare! Åh, det är så himla befängt så att man vill spy på det! Jag har lust att köra upp er alla i min röv och be er komma åter när ni fått lite mer vett innanför pannbenet. Tack och hej.


Äntligen får vi slänga pappret i toan igen!

Måste bara säga att det är förjävla skönt att slänga toalettpappret rakt ner i holken igen och slippa kasta det
i papperskorgen bredvid! Grekland är ett av världens vackraste länder, men saknar helt och hållet struktur!

Sofia i Paleochora


2 pics från Kreta

- Nu får du dela med dig!
- Av det här Gouda?!



Kort sammanfattning av Chania 09

Det var ju ett gäng tacksamma läsare man har som inte skickat iväg en ENDA jävla kommentar under hela veckan jag varit borta. Ska sluta blogga och gå ut för att hänga mig i tvättstugan senare... SHAME ON YOU GUYS!

Jag har haft en väldigt, väldigt bra och framför allt rolig vecka tillsammans med halvsläkten på Chania men med nästan alldeles för mycket hemlängtan. Det räckte med att jag satte mig på planet dit och började snuffsa på Honkis tröja så var första tanken "JAG VILL HEM!". 
   Omöjligt var det att somna på planet dit dessutom, så blir det lätt då tankar blandas ihop med det som hände då och det som händer nu. Så jag fick stå ut i drygt tre timmar och fyrtio minuter med en tjock kärring i sätet framför som satt och glodde bak var och varannan kvart på en. Det verkar som att min header stämmer trots allt, oemotståndlig, för jag svär att det var något i mig som hon inte kunde motstå. Sen slutade hon att stirra efter att jag gett henne världens blick och ett ironiskt léende som sträckte sig från öra till öra. Gött.

Grekerna är väldigt trevliga och gästvänliga mot allt nytt folk de möter! Önskar att vi svenskar skulle kunna vara likasinnade. Lika öppna, lika glada.
   Träffat massvis av trevligt folk, och lite mindre trevligt folk som bara äcklat mig
Det har varit flera män som kommit fram från ingenstans och velat bjuda en på drinkar. Legat bakom buskar och gjort "smack-ljud" med munnen. Eller legat utfläkta med benen brett isär på en solstol och visslat och gormat som fan.
   Visst kan det vara smickrande, men jag blir inget annat än äcklad...

Hotellet som vi bodde på hette Villa Giorgios och ägdes av en mycket gemytlig familj. Pappan, Andrés, sonen Demitri, som var tre år äldre än mig, och jag hade en liten "ordväxling". Jag lärde dem lite svenska och de lärde mig lite grekiska. Så nu har jag lärt mig att hålla en mini-konversation på grekiska, haha.
   Och, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, apropå ingenting så var det roligaste ever när de försökte säga bajs, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Bööjz. Jag är så mogen och stolt över det också!

Har ingen pejl what so ever om hur skiten stavas, men bokstaverar dem som det uttalas.

Jaso - Hej singular.
Jassas - Hej plural.
Dikaniz? - Hur mår du?
Kalla! - Jag mår bra!
Kallimera - God morgon.
Kallispera - God kväll.

Det roliga är att 'Ja' på svenska betyder 'Ne' på grekiska. Så det blev att man fick tänka till dubbla gånger när man ibland fick svaret "Ne, ne, ne" på sina frågor, haha.  

Resan hem gick jättesnabbt förbi och jag och ett pensionärspar som satt i sätena bredvid hade för en kort stund bildat lite gemensam tid då jag erbjöd dem varsin Daim. Någon måste ju bryta isen! haha. Överkänslig som jag är började jag så klart att böla i flygstolen när man kunde skymta Göteborgs siluett från flygplansfönstret. Man förstår inte hur mycket sin egna hemstad betyder förrens man lämnat den i några dagars tid. Göteborg är ren och äkta kärlek!

Känner ni till denne mannen vars namn är Alessandro så hojta till!
Han påstår nämligen sig själv vara känd utav 3 miljoner svenskar, hahaha.



Ikväll bjuds det på ferre hos Söderqvist som fyllde år i veckan. Jag orkade inte följa med efter att ha gått upp på tok för tidigt och sovit PÅ TOK för lite! Panodil nästa? Sen ska jag sova hos älskling för första gången på två veckor, ååååååååhhh så underbart!!!111oneone!2two??? 

Hej då!

Om 30 minuter kommer taxin och hämtar upp oss, sedan bär det av till Landvetter flygplats.
Ni får tänka på mig när klockan slår 16:40 för då avgår vårat plan som skall ta oss till Grekland.

Jag kommer sakna er alla!

Hej då!
Good Bye!
Auf Wiedersehen!
Adéu!
Ciao!
Hei!
Au revoir!
Ha det!
Farvel!
Head aega!

Tack och lov

Detta är min sista heldag i skolan innan jag åker ner till Grekland i en vecka! Trodde aldrig att jag skulle säga det, men det skall verkligen bli hur skönt som helst att få slippa allt för ett tag och bara vara. Att få vila upp mig är verkligen något jag behöver just nu, att kunna komma in på andra och bättre tankar för en gångs skull. Lämna all stress och allt vad det innebär för 7 dagar! Tack och lov.

Dagens hjälte

Här har ni våran hjälteberättelse som jag talade om i något inlägg under!
Den har fått mig att lipa av garv tre gånger om nu! HAHAHAHAHAHAHAHA.

Hjälten: Karin Olsson.
"Wannabe blatte": Rebecka Wärja.
Prinsessan: Charlotta Norell.
Häxan: Jessica Retteli.
Foto: Emelie Molin.
Klippning: Rebecka Wärja och Patrick Holst.


Ralf Gyllenhammar ♥

Mustasch är ett av mina stora favoritband! Hårdrock från Norden är rediga grejer!
För övrigt så är det semifinal i Eurovision song contest där Malena Ernman tävlar med
det svenska bidraget "La Voix". Hur går det? Tror ni att operasångerskan går vidare?


The crew

Efter skolan och allt plugg åkte vi (jag, Emo, Jess och Poffen) hem till Rebecka med filmkamera och hela köret för att göra en film med en "hjälteberättelse" i svenskan. Det var riktigt roligt, haha. Jag hade huvudrollen och spelade då hjälten i hela dramat. Min "hjälte"-outfit ser ni nedan!

Handlingen gick ut på att jag skulle rädda en prinsessa som var tillfångatagen av en vedervärdig häxa (vid namn Jessica *host*). Till min hjälp stötte jag sen på en stenhård blatte mitt i farten med byxorna enda nere vid knävecken. Tillsammans lyckades vi ta oss igenom den igenväxta skogen fulla av granar och kraftiga snår och kom till slut fram till prinsessan som satt högt uppe fast i ett träd, men den elaka häxan stod i vår väg. "För att kunna rädda prinsessan måste ni komma förbi MIG!". Vilket vi också gjorde med en lätt knuff åt rätt riktning och jag kunde därefter fridfullt återförenas med min prinsessa och tillsammans satt vi och såg på den tecknade versionen av Herkules i sängen, alldeles nykära.

Förresten så köpte jag en ny vit bikini idag som jag skall ha på Kreta! Nice.






Förlåt Jessica, men HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Bild på Alice

En bild som jag tog på Alice tidigare idag och jag fullkomligt älskar den! Älskar hennes starkt fokuserade blick!


Konfirmation för broder

Är alldeles strax färdig med religionensinlämningen som har deadline imorgon och jag är grymt stolt över mig själv som tagit tag i det ämnet jag hatar allra mest! Jag skall ta mig tusan bevisa för det rövhålet att jag är så mycket bättre än vad han tror! Äckliga fanskap.

Dagen började med att jag vaknade upp bredvid min Honkis, finns inget bättre än att känna hans doft på morgonen <3 Vi gick upp vid elva tiden och käkade mackor med smält smör och tonvis lager ost, vilket är något av det allra godaste som jag vet! Efter det hade Emil sin konfirmation klockan 13:30 i Kärra Kyrka och Honkis skulle träffa sin mamma för att införskaffa sin studentkostym. Jag vill se!!! Män i kostym är så nedrans sexigt!!!  

Gosh, var det segt eller var det segt? Sitta och klappa i takt till Den Blomstertid Nu kommer på en lördag är något jag alltid önskat mig. Men det var en fin konfirmation, men den slog inte min med filmuppvisningar på duk och allt! Sen åkte vi på mammas släkt upp till henne för att fika med mera... Efter ett tag gick jag och Alice ut och fotade med min kamera.

Kvällen spenderades med pappa, Marie, Emil, Honkis, MASSA, MASSA GLASS och Wipeout! Kan det bli bättre?

HUR SKALL JAG KUNNA KLARA AV ATT INTE FÅ SOVA BREDVID MIN BUMSIBOF
I ÖVER EN VECKA???? DET ÄR ORIMLIGT OCH OACCEPTABELT!! BLÖÖÖÖÖH!
(Hoppas att jag kan och får sova över hos hans mamma på tidag för mamma! :-))


Utslängda från 42

Fredagen tillbringades med Honk, Sash, Frazze och Haplo på Bergakungen för att se State of play med Ben Affleck, Russel Crowe och Rachel McAdams i huvudrollerna.

(Innan filmen drog igång så satt man och dregla rätt gott över reklamen på
Johnny Depps nya rulle. Goddamn, that man is not to play around with!)

State of play var definitivt levererande och den var värd att slösa sin tid på - alltså att den var sevärd! (Är man dessutom ett jävla ljushuvud och klunkar ner två stycken muggar med 0,7 liters cola i varje under filmen får man nästan ta och skylla sig själv om man kissar ner sig!) Jag orkar dock inte rabbla upp filmens handling, vill ni veta det så får ni surfa runt på andra hemsidor.

Efteråt var det dags att dra sig hemåt så vi tog 42an från Korsvägen men hann dock bara åka drygt tre hållplatser innan vi blev utslängda, haha. Jag och Sara hade fötterna uppe på sätet för att "vila" oss lite och då hade chauffören reagerat så starkt att han bad oss gå ut genom dörren, hahahahaha. Hatar sådana stela jävlar, han hade säkert inte fått sig något på några år. Är man överkåt så påverkar det lätt humöret.


Chania here I come!

Nu är det exakt 7 dagar, 23 timmar, 51 minuter och 40 sekunder kvar tills jag lämnar Sveriges västra kust för en veckas tid på Chania! Vill ni följa hela nedräkningen så är det bara till att surfa in på den här länken! Vi gör en så kallad "favorit i repris" då vi för drygt ett år sedan åkte ner till Kreta för första gången tillsammans, men då till Analipsi. Det skall bli så ofantligt skönt att få åka till värmen och njuta av den grekiska salladen åter igen! Sakna mig!  


Let me entertain you

Brainstorma! Brainstorma! Brainstorma!
Det är nog det mest använda ordet här på NTI Gymnasiet skulle jag gissa. Vi skall nämligen göra ett eget CD omslag i Grafisk kommunikation där jag har valt att ha mig själv som frontfigur. Antingen kör jag på pop inspirerat där tanken skall vara lite mer åt det ironiska hållet eller så blir det Sex, Drugs and Rock 'n Roll för hela slanten, haha.

För att få en liten inblick och mer inspiration sitter jag just nu och lyssnar på gamla Robbie Williams låtar. Alltså det är så nedrans mycket nostalgi i alla hans låtar att det finns inte! Feel, Angel, She's the one och Let me entertain you med flera. Kommer ihåg då man var runt 10 år och sprang runt som en galning i bara trosorna hemma till dessa låtarna. Kärlek!


But hey, that's me!

Dagen började med att jag vaknade upp 10 minuter innan bussen skulle gå, vilken strålande start på denna tisdagen! Det gjorde ju inte saken bättre med att det regnade ner på mig och att bussen var flera minuter sen. När den väl kommer så förmår den att åka två hållplatser innan den lyckas gå sönder på något konstigt sätt, hurra för Västtrafik! Men jag kom som tur var i tid åtminstone.

Kom inrusande till Multimedian både blöt och svettig där det bara var till att sätta sig ner och börja arbeta med hemsidan som skall innehålla våran portfolio. Jag måste påpeka att jag sitter som en tom fågelholk och glor rakt ut i tomma intet, jag förstår verkligen ingenting av Loadmovie oavsett hur många gånger Peter försöker förklara för mig.

I bamba käkade vi pastasallad med inslag av kycklig som verkligen var sjukt gott och jag åt som ett svin så att det riktigt rann sås utför mina mungipor! Mysigt. Efteråt när både Emelie och Rebecka gått hem gick jag, Patrick och Jessica till Buttericks för att egentligen kolla efter Shutter Shades men som de dock inte hade, så det blev att flumma runt i fula masker, haha. 

Engelskan handlade bara om speaking exercises vilket var otroligt trist och dessutom hade vi en riktig torrboll till vikarie!
Matten var jag dock tvungen att "hoppa över" då jag hade tid till ett möte på Ungdomsmottagningen. Inte för att skryta, men jag kan ju bara tillägga det att jag var den enda snygga i sällskapet. Nästa tid har jag på fredag klockan 09:00.

På Hj. Brantning träffade jag sedan Amelie och Honkis, sweet!

Patrick och Jessica gör tummen upp för en hyfsad tisdag! Peace out!


Crimson sky

Jag älskar Hoffmaestro!
Man vill bara dansa hela natten
lång till hans underbara musik!


Update

Kort update om helgen (fre-sön):

Fredag:
Chilldag med Honkis.

Lördag:
Grillade i Brunsbo med Puffe, Johnny, Emo, Sarah, Rebecka,
Gaby, Posh, Frazze, Vera och Honk. Var väl lite sisådär halvlyckat!  
Senare på kvällen drog vi vidare med bil ut till Henke i Partille
(Puffe, Johnny, jag, Emo och Honk) eftersom vi inte hade några busskort.
Nästan direkt när vi kom in gick vi ner till Skatås där nästan allt folk
badade, hur jävla fittigt kallt som helst! -.-



Söndag:
Brorsan fyllde år. Fikade med glass och godis. Såg Wipeout och myste med Honkis <3

Vittra!

Idag är det måndag och det är garanterat ingen hemlighet för någon av oss hur mycket vi än vill blunda för sanningen. Ibland önskar jag mig en knapp där man skulle kunna spola fram i tiden eller bläddra förbi dagar som känns onödiga. Typ hela mitt liv för tillfället? Oavsett vad jag än gör, vad jag än försöker mig på så går det alltid på något kostigt sätt emot mig! Det är någon där uppe som vill jävlas med mig, någon som njuter av att se mig sitta i skiten... Jag nämner inga namn, men man skulle kunna tro att det är min religionslärare...

Bortsett från all negativitet så har det varit en relativt bra dag! Jag, Jessica, Charlotta och Rebecka köpte med oss sushi och kinesiskt och satte oss på konstgräset nere vid Göteborgs Operan. När jag hade fullt upp med att försöka fatta hur man åt med pinnarna såg jag ett gäng gula västar gåendes på rad, det tog mig ungefär 2 sekunder att snabba upp att det var Vittra barnen som var påväg ut på rast.

ÅH MINA BARN!! haha, gud vad jag har saknat dem!! Ungefär 2 månader sedan man såg dem och fick krama dem sist.






Cortègen 09

Igår var det ju Valborg vilket för det flesta betyder cortège, billig fylla och kanske hångel med fel tjej/kille.
Well, eftersom jag var nykter denna kvällen och hånglade gjorde jag definitivt med rätt person så jag kan bara kryssa i ett av de tre alternativen; cortègen. Min soda streamade blandsaft fick snällt ligga hemma och vila, den kanske kommer väl till hands vid något annat tillfälle?!
 
Hela tillställningen såg jag tillsammans med The Holstmeister, Emo, Oliver, Mia, Jess, Anna, Honkis, Jokkmokk, Johan, Jonas och John. Precis efteråt träffade vi på Sara, Nico och Linnea som suttit och tittat på tillställningen på ett berg lite längre upp. Trevligt! Senare gick vi ner mot BK för att Oliver var hungrig, på vägen mötte vi upp med Puffe och Johnny, fint! Sen bestämde skiljdes vi helt plötsligt åt från Oliver, The Holstmeister, Mia och John, så vi fortsatte mot Centralen. Det var visst fest/grillning ute i Tuve sen efteråt med Matti och de andra Backabarnen + 15 till. Det blev dock inte av eftersom klockan var såpass mycket att vi då bara skulle hinna vara där i drygt 40 minuter, liksom hej och hejdå. Segt. Så vi satte oss inne på Centralen och väntade på Emelies buss. Sen åkte jag och Honkis vidare hem till Kärra. Myspys.

Sen fick man ju fina samtal av Charlotta också xD HAHAHAHA.
Blöh, känner att orden hamnade helt hullerombuller.





RSS 2.0