Lilleby

Mina fötter är lagom mysiga nu efter att ha prommenerat Kärra runt barfota tillsammans med Sash. Ta lite frisk luft och rensa bland tankarna är så skönt och att dela skvaller är högst behövligt! Jag avskyr Kärra-folket, vet inte av vilken anledning direkt, kanske för att i stort sett alla är så jäkla ytliga och patetiska. Längtar tills jag flyttar härifrån så att jag någon gång slipper det eviga tjatet "åh, minns du hur jävla full du var på den festen eller?!" etc..

Imorgon blir det nog att man åker kollektivt till jobbet eftersom jag, Sara och troligen Honkis skall åka ut till Lilleby och bada efter jobbet. Skall bli så jäkla härligt, har knappt hunnit bada överhuvudtaget då jobbet tagit all min lust och ork totalt. Badade dock i söndags ute i Mölnlycke, nu kan man ligga i till skillnad från när jag och Honkis badade nere i Blekinge över midsommar, haha.

Ta cykeln istället för bilen/bussen

Idag har jag äntligen tagit tag i saker och cyklade till och från jobbet idag. Det tog drygt bara 40 minuter att ta sig från Gerrebacka till Emmaus då jag cyklade via Backa (Legend- & Tryckerigatan). Det är verkligen himla friskt på morgonen när luften är alldeles syrlig och fräsch, man borde egentligen gå upp vid 06:30 för att cykla även när man är ledig! Det skall i alla fall jag se till att göra efter att jag slutat sommarjobba.

På hemvägen tog både värmen och motvinden emot rätt bra och det ett par minuter längre att ta sig hemåt. Imorgon kör jag på och tar cykeln istället för kollektivtrafiken. Här värnar vi om miljön! 

Rekommenderas

En sak som jag ytterligare älskar med denna gassande värmen är när
jeansen klibbar ihop sig upp i anus på en, rekommenderas att testas!

Någon som förresten vill åka ut och bada i helgen?

Jag älskar gratis prylar

Idag har jag fyndat lite mer! Eller jag har faktiskt fått det mesta helt gratis i stort sett;

Jeans (som jag skall klippa av till shorts), 90 kronor (50%) = 45 kronor.
Stieg Larsson - Män som hatar kvinnor, 20 kronor (50%) = 10 kronor.
Kristina Hansen, Bengt-Åke Cras och Agneta Cras - Bakom stängda dörrar, 20 kronor (50%) = 10 kronor. 

Alltså skulle jag betala 65 kronor för allt eftersom vi får halva priset på allt, men jag fick halva priset av det halva. Alltså blev jag bara tvungen att lägga fram 30 kronor på disken för det ovanför. Gäller verkligen att tänka taktiskt och köpa sina saker när Safi står i kassan.

Sen fick jag även med mig hem fem stycken badsalt från Oliva, fyra olika små burkar med jättesöta motiv, tavlor, porslin och en elektronisk mjölkskummare helt gratis! Jag älskar verkligen mitt jobb.  


Michael Jackson, 1958-2009

God kväll bloggen! Här sitter jag i min knälånga klänning från Puerto Rico och spontan lyssnar på lite blandad Michael Jackson musik. Även fast jag inte var något stort fan till honom så har man många minnen förknippade till hans låtar och jag kan verkligen inte förstå att han nu har gått ur tiden. 1958-2009, hemskt tragiskt. Smooth Criminal spelades i bakgrunden till många av våra gamla Nintendo spel och Bad dansade man vilt till i de tidiga klassfesterna. Nostalgi

Annars så gick man upp 06:00 imorse för att koka upp två ägg och äta frukost ute på altanen. Jäklar var duktig man kan vara om jag får säga det själv, ägg-och-kaviarmacka är inte fy skam tidigt på morgonen! Man får en sådan mysig doft som letar sig in och stannar mellan tänderna, yummie!

Åkte in till Emmaus för en helt vanlig dag på jobbet, detta är min elfte i raden och nu är det endast 8 arbetsdagar kvar! Skall bli jäkligt skönt att få sommarlov och pengar på kontot, lite över 9000 kronor tror jag att det blir! Jag måste fasen vara osvensk som går och avslöjar min lön, fy skäms!

Har nog varit den allra varmaste dagen hittills idag för övrigt. Det var redan 22 grader i skuggan klockan 07:30 imorse och 09:30 visade temperaturen 33,8!! Som Olle sa; - Man svettas ju till och med när man äter! Haha, han är söt Olle.


Vet ni vart horhuset ligger någonstans?????

Det har varit en hyfsat lugn dag på jobbet och inte överdrivet mycket att göra. Vilket är tur med tanke på den olidliga värmen som har täckt hela Göteborg denna veckan! Att taket dessutom är gjort av plåt gör ju inte saken mycket bättre, luftkonditionering har vi ingen heller känns det som. Så kvavt att det finns inte, men jag är inte bitter!

Under rasten gick jag, Vanessa och Mikaela ut på bryggan för att käka våran lunch under solens varma strålar. Efteråt gick vi ut och la oss på containern med våra madrasser för att försöka fånga lite färg. Gick knappt att andas där ute, jag förstår inte var ifrån denna hettan kommer!

Anyways, vid 14:30 tiden drog vi tre feriearbetare vidare till Emmaus andra butik här i Göteborg som ligger på Linnégatan för att få reda på vilka skillnaderna var mellan de två butikerna. Skillnaden är att Emmaus på Linné endast säljer kläder, skor och väskor; retro style. Jag blev så himla inspirerad att jag blev tvungen att åka hem för att hämta mina pengar och åka in igen för att kolla runt lite till. Det slutade med att jag köpte en rutig skjorta i vit-rosa, nice.

Sen måste jag också berätta en annan sak; när vi gick uppför Linné kom det två relatvit unga killar fram till oss och ställde den konstigaste och mest oförutsägbara kommentaren ever:
- Hej! Det skulle finnas ett horhus här i närheten... vet ni vart det ligger? En svartmarknad typ?
- Ehhhhhhhhhhhhh, vi har ingen aning.....
*as garv*

Där dog jag lite grann. Vem fan frågar något sånt? Helt jävla seriöst.
Sen när vi hade åkt tillbaka in till stan igen så träffade jag Berra och Puffen helt spontant. Vi bestämde att vi skulle bada någon gång alla vi tjejer! Nice. Imorgon börjar Metaltown och jag som jobbar till 16:30 och sen reser iväg till Munkedal direkt efter hinner inte gå upp på Göta älvbron för att avnjuta lite Marilyn Manson eller Dead by April.

I've got ya!

Igår precis innan jag skulle lägga mig låg jag på min säng och blåste upp och ner magen utan någon som helst anledning egentligen. Då slog det mig plötsligt med den mest briljanta idén ever! Låt oss skoja lite med Jessica. Sagt och gjort så tog jag en bild med mobilkameran på min uppsvällda mage och knåpade ihop en något trovärdig text som hon skulle kunna gå på. Här har ni MMS:et ordagrant:

"


Kanske lite taskigt att berätta detta över MMS, men jag vill att du skall vara en av de första som vet om det! :) Jag gjorde ett graviditetstest dagen innan skolavslutningen och det visade positivt. I 10 veckor har jag gått ovetandes, men fan detta trodde jag aldrig! Så nu är man snart gravid i 13 veckan och det har börjat synas lite smått som du ser på bilden ovan :) Jag älskar dig! <3
"

Mindre än en minut gick det innan min mobil började ge ifrån sig ljudliga vibrationer. När jag svarade var det en relativt chockad Jessica jag hörde:

Jag: Hej!
Jessica: Hej! Hur är det med dig??? Är det verkligen sant????
Jag: Hehh, ja, det är det.
Jessica: Nämen herregud! Åh Karin, alltså jag vill ju bara vara med dig just nu!! ...Herregud, detta är ju inte klokt.
Jag: Nej, verkligen inte! Jag trodde aldrig att detta kunde hända mig nu i sån här tidig ålder.
Jessica: Hur känns det då????
Jag: Ehhh, jaaa.. Det känns väldigt... annorlunda kan jag ju säga!
Jessica: Jo, det förstår jag! Åhhh, önskar att jag kunde vara med dig nu och krama dig och jaa....
Jag: *Utbrister i asgarv* Men lilla söta Jessica, jag skojar bara med dig.
Jessica: ÅH! Tack och lov!! Fan jag blev ju livrädd!!
Jag: HAHAHA, jo det kan jag förstå! Det skulle jag definitivt också blivit.

Streckläsning

Det blev inget av med Lilleby för varken min eller Saras del då jag fortfarande är totalt slutkörd på alla sätt och vis. Istället har jag legat utfläkt i en solstol på våran nybyggda altan och börjat läsa "Små citroner gula" som är en av de böckerna jag köpte i måndags. En bra bok fastnar sägs det och än så länge är den faktiskt riktigt intressant! På de drygt 20 sidorna som jag läst hitintills har jag redan hunnit tappa hakan, känt medlidande och byggt upp en förgrund till ett kommande hat. Ska strax ut igen och lägga mig i samma sköna position för en lång streckläsning.

   

Pitbull - I Know You Want Me


Stressmage

Under större delen av dagen har jag gått omkring och haft stora magsmärtor av någon konstig anledning.
   Det kan antingen bero på att jag jämt är på gående fot och springer runt överallt hela tiden. Då jag avskyr både när det inte finns något att göra och att sitta stilla så går jag på högvarv i stort sett från när jag börjar tills då jag slutar; alltså 08:00-16:30. Finns det ingenting jag kan hjälpa till med så kommer jag alltid på något själv, det kan vara allt från att putsa rent tavlorna till att ställa alla böcker prydligt på rad. Stressmage allstå. Jag skulle utan några större problem kunna klara av att jobba en hel dag utan raster. Idiotiskt kan tyckas, men jag får tusentals myror i brallan så fort jag sätter mig ner på en stol.

Under eftermiddagen valde jag dock att dämpa på mitt tempo en aning, vilket verkligen var behövligt! Satte mig ute på jobbets balkong och njöt av den gassande värmen. Varmaste dagen hittills skulle jag gissa på då Sara ringde mig klockan 09:00 i morse och sa att det redan då var drygt 35 grader i solen. Dum som man är tar man på sig en svart tröja, jeans och converse till dagen i ära. Mina fötter luktade ju inte precis lavendel när jag tog av mig dem för ungefär 30 minuter sedan. Ska nu gå och gnida mina sockar på pappas huvudkudde så att han har något gott att dofta på innan John Blund kommer och strör sömn över honom, hihi.

Snart åker jag och Sara ut till Lilleby för ett dopp i havet, skall bli riktigt härligt att få svalka sig efter en hård arbetsdag! Två dagar kvar till helgen dessutom, underbart! Denna veckan har gått riktigt fort hittills faktiskt.


Old pic.


Vinyl



Nya böcker

Under hela gårdagen så arbetade jag med böcker och sorterade ut fack- och skönlitteratur ut i hyllorna. Det är ett otroligt stort utbud av olika böcker och man ser så hemskt mycket intressanta boktitlar som får det nästan att klia i fingrarna. Jag läser ganska sällan nuförtiden då jag knappt får någon tid över, så jag försöker hinna med att läsa så ofta som möjligt, vilket oftast blir under lov och dylikt. Vi som jobbar i Second Hand butiken får allt för halva priset, så det gäller att fynda nu när vi ändå har chansen! Efter dagens slut hade jag plockat på mig sju böcker, varav två av dem var på engelska!

Single and Loving It - Wendy Bristow (engelsk).
Bridget Jones's Diary - Helen Fielding (engelsk).
Små citroner gula - Kajsa Ingemarsson (svensk).
Mig äger ingen - Åsa Linderborg (svensk).
Grabben i graben bredvid - Katarina Mazetti (svensk).
Slaktarpojken - Patrick McCabe (svensk).
Sex And The City - Candace Bushnell (svensk).

Nu har jag saker att fördriva min tid med under mitt sommarlov när jag känner för att bara koppla av!



Bjudning för Barbro

Precis hemkommen från Amelie där det var bjudning för Barbro som fyllde 70 år igår tillsammans
med Honkens släkt på hans mammas sida. Mycket trevligt! Dem är så himla härliga och med så
mycket humor att det räcker och blir över gott och väl!

Vi åt hallon- och jordgubbstårta som Amih hade bakat. Jag brukar
inte vara så förtjust i tårta annars, men den här var faktiskt förjävla god!

Nu tar jag bussen upp till mamma. Peace out!


Glass-bomb!

Har haft en fantastiskt fin midsommarhelg tillsammans med familj och pojkvän.
Matjesill toppat med hackad gräslök och nubbe skall det vara en högtid som denna!

Vi har bland annat tagit årets premiärdopp i det förorenade havet Östersjön. Hand-i-hand sprang vi ovetandes ut på bryggan och landade i ett mer eller mindre iskallt hav. Vi kom upp på land lika snabbt som vi hade kommit i. Uppfriskande och skönt var det dock!

Sedan har vi också fått tid till att äta troligtvis världens största glass! I vanliga fall så brukar man kunna välja tre olika smaker och då får man givetvist en kula för varje smak, ganska logiskt kan tyckas. Men i Glassiärens fall så har tre olika smaker en helt annan innebörd; för varje smak du tar så får du tre kulor. Alltså, väljer du tre så får du nio stycken kulor. Jag och Honk valde naturligtvis Glassiären Special, tre smaker + mjukglass topping. Glassen vägde bokstavligt talat lika mycket som mig, den var gigantisk!

På söndagen fick jag dessutom sålt min AC/DC biljett för 700 kronor. Det kanske inte var världens smartaste drag av mig att köpa en biljett på svartabörsen, priset jag gav för den tänker jag inte nämna här då det är ganska pinsamt! Man lär sig utav sina misstag och detta är definitivt något jag aldrig gör om igen.


Observera att när detta kortet togs så hade vi redan ätit 50% av glassen!

Avundsjuk tjej

Man känner att dagarna börjar rullar på någorlunda nu när man vet vad som behövs göras och var alla sakerna finns. Så nedrans slitsamt för ryggen som sagt, märks verkligen hur ovan man är med att vara uppe och röra på sig från 08:00-16:30. Till skillnad från skolan då vi i stort sett endast sitter och ruttnar framför datorerna dagarna i enda.

Apropå ingenting så tycker jag det är så jävla fuskigt! Vanessa läser Media på Munkebäcksgymnasiet och där har alla elever fått varsin Mac-dator att ta med sig hem. Inte nog med detta... När de sedan slutar trean får de köpa dessa datorer för ett väldigt billigt pris! Jag är avundsjuk om något, varför kan inte vi på NTI också få det?


Imorgon åker vi till Blekinge! Så detta blir det sista inlägget på... hmm... tre eller fyra dagar. Cherrio!

Tre månader

Idag har vi varit tillsammans i tre månader. ♥
Tänka sig vad snabbt tiden egentligen har gått!

Andra arbetsdagen

Då var andra arbetsdagen avklarad och nu känns det verkligen att man har fått ordning på hur allt fungerar etc. Det är verkligen full rulle hela tiden, inte en sekund att vila och det tär verkligen på ens krafter! Jag är alldeles öm i både rygg och axlar av att ha lyft tunga kartonger och släpat tunga vagnar fram och tillbaka med diverse grejer.

Första dagen gick ju i snigelfart, kollade upp mot klockan tup i kvarten som inte tycktes röra på sig ett skit. Jag jobbar nere i sorteringen under denna första veckan och igår satt jag bänkad i åtta timmar framför mitt skrivbord. Gick igenom gamla sällskapsspel, avgjorde om de fortfarande gick att sälja eller inte och så att alla tillbehör fanns kvar. Sen köra ut dem till hyllorna för försäljning.

Idag har jag dock gjort betydligt mer saker än att räkna utslitna pusselbitar! Jag har:
- Prismärkt tre kartonger fulla med massa julsaker mellan 10-20 kronor.
- Lastat på och av kartonger till vagnar.
- Sänkt priset på alla tavlor i hela butiken, samt rensat bort.
- Gjort i ordning bland alla hyllor där allt legat huller-om-buller.
- Slängt gamla elektronik. 
- Gått igenom lite mer sällskapsspel.
- Prismärkt tonvis med leksaker från 10-30 kronor.
- Sorterat mellan brännbart och obrännbart.
- Grovsorterat.
- Ställt fram i hyllorna för försäljning.
- Hjälp kunder.
...och så vidare...

Inte för att skryta, men känner mig lite stolt när jag fått gjort så mycket under en dag! Kanske blir anställd att jobba över vissa helger? Det kan jag vara i behov av eftersom min ekonomi behöver sig ett lyft i karriären, hehe.

Imorgon skall jag, Vanessa och Mikaela på ett slags infortmationsmöte där de berättar om hur Emmaus Björkå fungerar med mera. V och M är de två andra tjejerna som också sommarjobbar där under samma period som jag gör och dem är dessutom lika gamla som jag. Än så länge kommer vi bra överrens med varandra och jag ser bara positiva saker hos dem, både trevliga och roliga!

Efter jobbet gick jag och köpte ett par nya byxor inne på Wilma eftersom jag har ett presentkort där! Det fick bli ett par ljusa och slitna stuprörsjeans för priset 399,95 kronor, varav jag endast betalade en hundralapp. Grymt snygga blir dem speciellt till mina röda stilettklackar, mmmhhhhhh! Jag vill verkligen ha ett par nya skor med skyhöga klackar, ge mig min lön!


Utanför mitt jobb. Bild tagen från google!

Emmaus Björkå

Good evening! *Mr Burns*. Här sitter jag framför datorn och lyssnar på Darin, hahahahaha. Flashback! Flashback! Flashback! Jag var alldeles förälskad i honom när jag var i 12-13 år åldern, helt sinnes hur besatt jag egentligen var av honom! Slängde alla mina saker jag hade samlat på mig som var om Darin och det chockade mig "lindrigt" hur fruktansvärt mycket det hade gått och blivit. Jag kunde täcka mitt golv fyra gånger med alla mina posters, tidningsurklipp, random bilder, recensioner, inspelningar, olika avbildningar etc.. Som tur var så gick den kändis-förälskelsen över till slut.

Anyways, igår var jag med Jessica och Emelie. Det var roligt och mycket mysigt! Tittade på Mamma Mia och röjde till alla gamla ABBA låtar. Sen gick vi ut och gick en stund, stackars Jessica med jätteröven som inte får plats i gungan :( Snart får man ordna upp med en tjejmiddag tycker jag!


Söndag.
Jag och Sara åkte in till Hjalmar för att leta reda på vart mitt sommarjobb låg. Vilket visade sig att man kunde hitta det bakom Mattlandet ungefär, inklämt mellan mystiska och kala byggnader. Det skall bli intressant att se hur det fungerar, gillar ju att träffa folk så att jobba i en Second Hand butik och stå i kassan passar nog mig alldeles utmärkt. Hoppas också att det kommer fler sommarjobbare i min ålder så att man har någon att tjöta med!




Puss på M08C!


Foto: Nathalie Shuffle.

Min skolavslutning

Tack alla för gårdagen, den var verkligen värd varenda liten sekund från 06:00 på morgonen till 02:00 på natten!

1. Mathi.
2. M08C - FÖR VI HAR GÅTT UR ETTAN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!
3. Domkyrkan.
4. SOMMARLOV!
5. Fröken Olsson.
6. Timbuktu.
7. Hööks.
8. Negerbollar + gammaldags vaniljglass med svenska jordgubbar.



1. Dagen började med att jag gick upp klockan 06:00 (när avslutningen börjar klockan 12:00) för att duscha och göra mig i ordning. Det tar tid att göra sig färdig om man är kvinna, det är minst tio punkter som jag måste genomgå innan jag är färdig. Duscha, välja kläder inför dagen, sminka mig, noppra ögonbrynen, blåsa håret, fixa frisyr, äta frukost, bädda sängen, borsta tänderna, välja skor med mera.
   Efter att allt var klart gick jag ut till bussen klockan 09:10 för att åka till Mathi med Honkis. Regnigt och kallt med bara ben, men det var bara till att bita ihop. Vi hämtade mina och Emelies saker och blev sedan erbjudna skjuts vilket vi tackade ja till. Det blev hem till Honken i 10 minuter och sedan gå ut till bussen igen för att åka in till skolavslutningen.

2. Mötte upp Emelie och Jessica vid pisstunneln där vi stod och väntade på en försenad Poff. Vi började gå sakta mot skolan och efter oss kom hon sedan springandes.
   Var i skolan någon timma och fotade en massa innan det bar iväg mot Domkyrkan och sommarlov!

3. Här klämmer alla ettor + tvår från både NTI och EC i för full hals till Den blomster tid nu kommer i en fullproppad Domkyrka. Man kan riktigt känna hur ivret gör alla vansinniga, ge oss lov! NU!

4. SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!! FÖR VI HAR GÅTT UR ETTAN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!!!!!!!!

5. Var lite prat om hur vi skulle göra efteråt. Krök ute på Röda Sten eller inte. Men det blev till slut att jag, Emelie, Jesscia, Charlotta, Patrick, Lukas, John och Alex drog till Fröken Olsson för att fika. Hur mysigt som helst! Jag och Patrick åt världens godaste Kärleksmums och jag tror att hans beskrivning av vilken känsla man fick när man åt den var den bästa hittills, haha. Det är som att ha sex samtidigt som man ser på ett annat par som har sex och sen får alla orgasm samtidigt, så känns det! 
   Blev en nedrans massa tjöt om huruvida vi skulle göra efteråt, skulle vi vara kvar i stan eller åka hem till någon och bara ta det lugnt? Först var det på tal om att åka hem till mig, men eftersom min bror är såpass liten så gick det inte att så många kom samtidigt. Sen pratade vi om att åka hem till Emelie ute i Olofstorp vilket varken jag eller Patrick orkade för vi båda tyckte att det var lite för långt. Så jag och Patrick bestämde oss istället för att gå på Liseberg och se Timbuktu istället klockan 20:00.

6. Jag, Honkis, Sara och Frazze tog 42an in till Korsvägen för att möta upp Natta, Oliver och Patrick utanför Stora Entrén. Vi träffade Natta, men de andra två knuttarna var försena så vi gick in för att leta upp bästa möjliga plats framför scenen - det vill säga: LÄNGST FRAM! ALLT ANNAT ÄR OACCEPTABELT! Så det var bara att knöka, vi fick plats nästan precis intill högtalarna så vi hörde bäst av alla!
   ÅH! Sen när DAMN! kom ut på scen blev man helt jävla wild and crazy och när Timbuktu sprang ut sket jag ner mig bokstavligt talat. Love is in the air. Jag var på G om NÅGON! Hoppade och dansade som en galning, men det älskar jag! Timbuktu var det bästa ever, ta mig tillbaka! DET LÖSER SIG, DET GÖR DET AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLTIIIIIIIIIID!!!!!

7. Efter att ha spelat på några hjul drog alla förutom Oliver vidare hem till Hööks för lite film, Sandor/slash/Ida. Smakade på något som jag tror var en blandning mellan Vodka och Ouzo. Det smakade förjävligt, till och med värre än de häxblandningar jag brukar göra, haha. Tog sista bussen hem som gick 00:15 från Tryckerigatan till Klareberg för att sedan stå och vänta på 42an i 10 minuter. Segt!

8. Väl hemma satte jag och Honkis och mumsade i oss massa negerbollar och gammaldags vaniljglass med svenska jordgubbar. Så himmelskt gott!




Foto: Jag.

BABY! <3



ÄNDRADE PLANER! SKA SE ÄLSKLING SPELA PÅ LISEBERG ISTÄLLET FÖR ATT KRÖKA UTE VID RÖDA STEN! TAGGAD SOM FAN ÄR MAN! IKVÄLL SKALL JAG FÖRLORA MIN RÖST TILL THE BOTTEN IS NÅDD OCH DET LÖSER SIG MED FLERA! ÅH! ÅH! ÅH! ÅH! JAG KAN INTE SLUTA LE! ÄR SÅ JÄVLA GLAD JUST NU!

NTI, vad mer behöver jag tillägga?



Finally



Tycker att undertexten säger allt: Karin just played Bubble Spinner and beat Oliver Willskytt.

Klassens dag

Varit lite allmänt opepp på bloggen nu det senaste, men nu kör vi igång på nytt tycker jag!

Minns knappt vad som har hänt denna veckan, det gör verkligen stor effekt på en att det är sista skolveckan och nu är det slutspörten som gäller! Nu taggar vi inför fredag, big time, för då är det FEST för hela slanten. M08C goes favorit i repris och kör på barnkalas tema igen.
   Sen har GTI avslutningsfest imorgon ute på Härlanda. Funderar om jag skall hänga med eller inte! Det lutar mot ett ja, men inte 100%. Gör väl inget att komma bakis till ens skolavslutning?

Vad jag menade med att vi kör en repris på barnkalas var att vi hade Klassens dag i tisdags! Det vill alltså säga igår.
- Under klassrådet blev klassen indelade i fem olika grupper, varje grupp fick därefter varsitt kuvert med ett brev i och 100 kronor. I breven stod det att varje grupp skulle arrangera ett litet evenemang som skulle vara mellan 20-30 minuter långt och ha en max budget på 100 kronor. Alla tyckte väl mer eller mindre att det idén inte lockade speciellt mycket, så efter att våra kära mentorer hade gått så gjorde vi upp en egen idé! 
   Vi bestämde oss för att köpa party tillbehör, godis, snacks, dricka, hyra en film och leka några lekar innan. Så jag och Cissi gick till Butterix och köpte serpentiner, konfetti, ballonger och två kunga kronor till Mikael och Robert (våra mentorer/ klassföreståndare). Haha, det visade sig sedan att det skulle bli riktigt lyckat! Jag hade sjukt roligt och det är så jävla skönt att känna en sådan samhörighet med hela klassen. Min klass är verkligen helskön!



Foto: Rebecka Wärja.

Annars idag så har jag varit på min brors skolavslutning som påbörjades drygt klockan tio på morgonen. Det är verkligen helt sjukt att det redan har gått ett år sedan man själv satt i den idrottssalen och var förväntansfull som fan. Det var i alla fall väldigt roligt att se alla uppklädda sistaårselever.

Nu i eftermiddags träffade jag Sara, Sara, Nico och Emma för att se lite film. Men det slutade med att Sara och Emma gick fem minuter efter att jag hade kommit, tråkigt. Nico gick också efter 20 minuter så det slutade med att jag och Sara satt och såg på Linas Kvällbok själva istället med massa popcorn! Mys.

Hasslö



Vad är felet?

Jag förstår inte vad det är som har hänt med min kompaktkamera. Det dras små streck över hela fotot och oftast blir bilderna helt överexponerade. Nedan ser ni ett bildexempel, dock ej överexponerad men med en massa linjer. Någon som har en fundering kring vad kan felet vara?



Sitter just nu och kollar på säsongsavslutningen av programmet Ramp. Lazee står och viftar med armarna samtidigt som han framför Rock Away. I'm so fantabolous, I'm so cool. Jag har verkligen inte tid för att slösa mitt liv på svensk Hip Hop, det är så skrattretande att man skäms.

Midsommar

Ligger utfläkt över våran avlånga soffa och njuter av Nightwish som strömmar ut från högtalarna. Amaranth. Molning söndag. Regnig södag. Svensk sommar
   Apropå sommar så längtar jag till midsommarhelgen då vi tar vårat pick och pack ner till Blekinge för att äta glass med saftiga jordgubbar och hiva i oss svenska nubbar. Väckas utav solens skarpa strålar som skär in genom gardinerna, sträcka ut benen och sedan gå ner för att äta frukost i farmors gigantiska trädgård. På natten springer man ner till bryggorna då det fortfarande är varmt i luften och hoppar i alldeles naken för att låta en bli ett tillsammans med havet. Hoppas verkligen att älskling följer med!


- Emelie, glöm inte att ta med dig 200 kronor imorgon!


All heder till er som orkar läsa

Igår var det en enda stor party-dag som varade i över 12 timmar. Först på schemat var det som sagt student på Mimers Hus för Jonas klockan 13:30. Innan dess så träffade vi Johan och Sara på Hj. Brantning för att sedan ta Grön Express ut till Kungälv. När vi väl var framme mötte vi Kokkonen och Denka mitt i det väldiga folkhavet, några minuter senare kom även Puffe dit! Sen gick jag och Sara för att hälsa på hennes morsa då träffade vi även Landström och Wislander som också de skulle på Janes avskedsfest.
 
När det var Jonas klass på tur så armbågade jag mig fram och lyckades nästan ta mig så långt som till scenkanten. Jag både vrålade och skrek som in i helvete när Jonas sprang ut och gjorde säkert alla hororna framför döva, I love girls! Inte nog med detta, sen när de gick ner från scenen var jag tvungen att armbåga mig ännu längre fram för att kunna få en närbild utav student barnet. Det spelar ingen roll hur många jag blir tvungen att slå ner, är jag ute efter något så skall jag fan ta mig dit också! Vilket jag också gjorde, hihi.

Efteråt åkte jag, Honken, Johan, Denka och Kokkonen bil vidare hem till Jonas för bjudning med tacos och tårta, gott! Jag blev så jävla mätt att jag inte kunde röra mig på minst 10 minuter utan låg utsträckt på golvet och ojade mig över all mat jag stoppat i mig. Men vem kan motstå tacos?

Två timmar efter att kalaset att tagit sin start gick jag och Sara till bussen för att möta upp Katarina och Nancy. Att behöva springa som en jude med 150 kilo mat i magen är absolut inget att rekommendera! Diskussionen gick vilt på bussen och vi hade så mycket att ta igen! Så skönt att träffa sina tjejkompisar och bara prata om vad fan som helst.
 
Väl inne i stan började vi utan några tidigare idéer leta present till Jane. Det slutade med att vi köpte en silver klocka som liknade en Rolex ungefär. Sen var det bara att hitta ett omklädningsrum att byta från vardag- till festklädsel. MQ. Vet inte varför, men det kändes på något sätt väldigt fel att gå sådan mitt inne i Nordstan. Vi gick till Brunnsparken och tog buss 50 till Rosenlund mot Kinesiska Muren där Janes avskedsfest skulle äga rum.

Vi gick in, jag sjöng lite Sing Star och sen gick Sara för att baja, haha! Vi var ungefär en halvtimme för tidiga men med tiden så droppade det in fler folk allt eftersom och runt 19:30 var det säkert upp till 50-60 personer där inne. En sak jag tycker var jävligt konstigt var att hon hade bjudit personer från Kärra som hon aldrig ens umgåtts med både privat eller rent allmänt, blev jätteförvånad när jag hörde att hon bjudit vissa namn.

Jag, Sara, Katarina och Nancy stack efter drygt en timme där inne. K och N drog hem till Kärra medan jag och S tog bussen vidare mot Fiskebäck där Johans avskedsfest väntade. Yay! ^^

Med en kladdig innerficka tog vi buss 50 till Beryllgatan, sedan buss 96 till Bergåsgatan. Jonas och Honken kom ner och mötte upp oss, sedan gick vi upp mot Johan hus. Där inne träffade vi bl.a. Denkas och Kokkonens flickvänner; Angelica och Sofia! Trevliga. Sedan kom också bröderna Höök dit och Johnny!

Vi spelade Rockband, pratade och hade allmänt roligt! Vi åkte där ifrån med bilen ungefär runt 01:00 tiden; jag, Honken, bröderna Höök och Johnny som körde. Det var bråk om vilken väg som vi skulle ta för att komma hem, hahahaha. Går verkligen inte att försöka argumentera emot Mathi när han är packad. Sedan körde vi genom McDriven på Donken för att de tre musketörerna skulle köpa snabbmat. Sedan började Mathi skrika helt random och han skrek bara mer när P. Höök satte på sin musiksmak. Hahahahahahahaha! När vi sedan svängde ut från Donken blev vi stoppade för körkortskontroll och alkoblås av snuten. Som tur så gick det bra och det var bara till att köra hemåt!

Sen blev man bjuden till en fest på måndag dessutom. Har dock skola den kommande veckan ut, så det är nog inte en speciellt stor chans att jag dyker upp. Jag får se.








  

Späckat schema!!

[x] - Avskedspresent till Johan.

Nu har jag och Honken köpt en gemensam present till Johan som håller avskedsfest imorgon kväll. Kan tyvärr inte avslöja vad det var vi slängde pengar på då han kanske läser detta. Så det talar jag om en annan dag helt enkelt! 
   Dock tog det ju sin lilla tid att hitta den rätta presenten åt honom och det kom upp en hel del varierade och oseriösa förslag, bl.a.; röd-glittriga tanga, hyra en hora åt honom för 1 timmes tid, supa honom under bordet, sen sminka upp honom och därefter säga att vi köpte honom en upplevelse eller en rosa dildo.

När vi sedan fick idétorka började vi springa runt mitt inne på Åhlens och leka "Nuddade dig sist!", hahahahaha.

Nu skall jag göra mig i ordning sedan bär det av till Honkens morsa, imorgon är en minst sagt en händelserik dag!

[ ] - Lämna pengar till Mathi.
[ ] - Träffa Johan och Sara på B-plan för att sedan åka vidare till Kungälv.
[ ] - Jonas tar studenten klockan 13:30 @ Mimers Hus.
[ ] - Studentfika hemma hos Jonas.
[ ] - Jag och Sara för att möta Nancy och Katarina på bussen in till stan.
[ ] - Köpa avskedspresent till Jane.
[ ] - Janes avskedfest på Kinesiska Muren innan hon åker för att Studera i USA under två års tid @ Cocktail tema.
[ ] - Jag och Sara åker tillbaka in till stan igen för att ta buss 90 eller 50 ut till Fiskebäck.
[ ] - Johans avskedfest hemma i Fiskebäck innan han flyttar upp till Sundsvall.
[ ] - Ta oss hem!


Ni kan ju inte påstå att den inte är skön!


Luv

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är så jävla lycklig att jag träffat dig! Det känns som att jag har vunnit högsta vinst på Lotto eller liknande, för bättre hade jag aldrig kunnat få eller ens drömma om! Du är mitt allt!
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket.



Nöjd kossa

Hahahahahahahahahahah, tycker att denna bilden är på något sätt
väldigt  skön. Får mig att skratta varje gång jag slänger ögat på den.


Foto: Jessica.

Vägra brännboll för en dag

Nu har skolans brännbollsturnering som äger rum inne på Slottskogsvallen pågått i cirka 1 timma och 30 minuter. Jag undrar hur många det är från M08C som är där? Själv tycker jag att det är så himla idiotiskt att man väljer att lägga en sådan här dag under den veckan då det är som allra mest att göra. Brännboll är för visso väldigt roligt om man spelar det under andra omständigheter och med rätt typ av folk dessutom. Men just nu känns det som att det är tusen saker som väger ner på mina axlar, så jag valde därför att protestera och göra skolarbeten istället eftersom jag aldrig kommer hinna färdigt med dem annars.

I morse tog jag bussen in för att ta mig till skolan. Vilket jag också gjorde och det var tänkt att jag skulle sätta mig ned vid en dator och klicka upp bl.a. Flash och Repotaget i svenskan för att finslipa på saker och ting. Men det visade sig att hela skolan var nedsläckt och inte en enda kotte syntest till, sa man något så studsade ljudet mellan de kala väggarna och skapade ett enormt eko; fram-och-tillbaka. Så jag valde helt enkelt att ta mitt pick och pack och bege mig ut på stan för att utreda några fler ärenden. Hade tänkt kolla på en avskedspresent till Johan, men eftersom klockan endast hade slått 08:45 så hade ju inte någon affär öppnat ännu. Det är lika bra att ta det imorgon samtidigt som jag, Sara, Nancy och Katarina skall kolla på en gemensam present till Jane på fredag.

Plötsligt slog det mig mitt i den hårda vinden. Fritidskort! Ja, just det! Måste ju ha fixat det innan fredag i alla fall så det begav sig med raska steg mot Västtrafik mitt på Drottningtorget. Det var med blandade känslor som jag räckte fram 575 riksdaler! De suger verkligen ut vartenda litet öre som man har i plånboken! Men värt är det då det kommer att gälla från och med den 5 juni fram till den 12 september, jag kommer garanterat att tjäna på det med råge!

Pappa ringde nyss och frågade om jag ville att han skulle komma hem med McDonalds åt mig. Man är ju inte dum i huvudet och tackar nej till ett sådant erbjudande, så snart sitter man med en saftig Big Mac mellan tänderna! Yummie.

Ich bin eine glückliche Kuh!
(För er som ej förstår tyska (visserligen inte jag heller då jag använde Google Translate för att få fram den ovanstående meningen, haha) så betyder det "Jag är en glad kossa!". Syftar på bilden nedan!)



DET BLEV VÄLDIGT MYCKET TEXT, FÖRLÅT MIG! HAR BARA OVANLIGT MYCKET ATT FÖRTÄLJA IDAG!

En nedrans massa ärenden

Har inte suttit framför datorn mer än i skolan så det är därför som det inte publicerats något nytt här på sistone! Vem orkar sitta framför dumburken när temperaturen stiger upp mot 30+ liksom?

Det kändes som att man åkte till skolan helt i onödan imorse då man bara åkte in för att knåpa ihop det sista med portfolion i Flash. Det tog ungefär någon halvtimme så nu är det endast bilder som fattas på hemsidan, sen är jag så gott som färdig! Det trista är dock att jag inte kan hitta en enda bild på mig själv som är i ett seriöst tillstånd, det är väl å andra sidan inte så himla konstigt då jag älskar att vara oseriös, haha. Så det får man fota någon gång till helgen.

Efteråt åkte jag direkt hem till Honkis och hoppade på deras studsmatta, det är en sjukt stor skillnad på deras och våra fjädrar. Våra har ju hunnit rosta en del under åren den hängt med, haha.
   Vid två så tog jag bussen in till Stampgatan för att gå på ett möte inför sommarjobbet som kom till att handla om lön och hur det funderade med att få in den på sitt konto etc. Sjukt trist, men jag blev i alla fall uppropad allra först då man skulle prata med tanten en efter en därefter.

Efter mötet tog jag spårvagnen in till stan för att göra ett ärende på banken. Tyckte att det äntligen var på tiden för mig att skaffa ett eget personkonto samt ID-kort, så det bar iväg raka vägen mot Nordea på Västra Hamngatan.
   Jag hade med mig ett skolfoto från i höstas då jag inte hade någon bild från Foto Automaten eftersom jag blev "lurad". Det visade sig sedan att man visst var tvungen att ha ett sådant kort i alla fall, så jag får väl bli lurad och ringa in igen för att klaga och be om att få mina bortslösade pengar tillbaka. Personkonto har jag i alla fall skaffat nu och samt internetkonto.

Nu vankas det en kväll fylld med mina älsklings serier, Ugly Betty och Desperate Housewives. Åh, vad jag älskar tisdags tablån!

RSS 2.0