Ny hårfärg

Som sagt har jag ju gått och skaffat mig en ny hårfärg. Vad tycks?


Ingen tid

Fan vad mycket jag har att göra! Bloggen hinns inte med.


Homework

Har nu suttit och arbetat med "kärleksmomentet" i svenskan i säkert två timmar och fingrarna är som totalt fastfrusna, vad jag inte tycker att detta är roligt! Hittills har jag klarat av ingressen, lite bördtext och en mellanrubrik så det är i alla fall en bra bit på vägen. Heja mig som försöker åtminstone! 

Gårkvällen hos John

Det var en fin och rolig kväll igår.

Kvällen började med att pappa skjutsade mig på motorcykeln till Tryckerigatan där jag skulle vänta på Jessica som skulle komma med bussen. Så jag satt där snällt och väntade i uppskattningsvis femton minuter och när bussen rullar in så är hon inte på den! Typiskt, vad fan gör jag nu var min första tanke. Tycker det är ganska (väldigt) obehagligt att gå omkring där alldeles ensam, så jag sprang upp för att leta reda på Johns hus (Kronogårdsgatan, eller något... whatever). 2 minuter efter att jag hade kommit in ringde Jessica och sa att hon hade fått skjuts istället så jag och John gick ner för att möta upp henne.

När vi alla hade kommit tillbaka beställde vi pizza på pizza.nu, så jäkla bra att man numera kan beställa hämtmat via nätet med hemkörning. Två kebabrullar, tre pizzor, bröd och två liters cola blev det och fy fan vad gott det var! Maten smälte så fort man stoppa den i käften, mmmh!

Filmen vi såg var nog en av de sjukaste jag sett; Kung Fu Hustle. Det var liksom allt innehållande en och samma film; skräck, drama, action, komedi och romantik. Den var helt sjuk, haha.

Jag, Patrick och Jessica drog lite efter tolv eftersom jag var tvungen att åka med kvart-över-tolv bussen för annars hade jag blivit tvungen att gå från Tryckerigatan enda till Körkarlens, kul. 
   När vi är ungefär vid Perras hus ser jag att bussen redan är vid Tryckerig., jag få panik och springer som en jävla blådåre till Legendg. och hinner precis med den. En jäkla tur kan man säga att jag hade!

Tack för en rolig kväll!





1 fredag + ½ lördag

Igår var det fredag, starten på helgen och överallt på stan hörs det klirr-klirr från systembolagets gröna påsar. "Fulla" fjortisar springer runt på Hjalmar Brantning med varsin energidricka och försöker ragga till sig cigg från folk.

Träffade en kille runt min ålder på Hjalmar som kom fram och ville snacka helt random, han var ganska waisted om man säger så. Men trevligt det också.
- Verkar jag full?
- Liiiiiiiiiiite kanske! hahaha. 

Hade det i alla fall väldigt mysigt hemma hos Jessica igår med massvis av godis som hennes föräldrar hade köpt! Vi, hennes två brorsor och föräldrar satt och såg på Idol och kommenterade vilt vilka vi ville ha kvar. Sedan dreglade jag och Jessica några högar över Megan Fox, mmmh!


Idag åkte jag in till stan för att hjälpa henne kolla på present till Jonas. Gick faktiskt på mindre än en timma att hitta en bra present till honom. Apropå presenter så tycker jag det är så himla svårt att köpa saker till killar, speciellt kläder då de flesta är så kräsna!

Snart beger vi oss av till John Sehag för att ha en mysig filmkväll med mycket hämtmat och andra "nyttigheter".



Fredagens planer

Skall om 50 minuter bege mig ut mot bussen för att åka hem till Jessica och se på Idol 2009! Skall bli mysigt att ha lite egentid tillsammans med tanke på hur sällan det egentligen blir av att man umgås bara vi två.

Imorgon bitti blir det stan med Sara för att kolla på födelsedagspresent till Jonas och senare på kvällen vankas det filmkväll hemma hos John med pizza och massa snacks, skall bli jätteroligt!

...och så får vi ju självklart inte glömma av att det är min älsklings födesledag idag! En vit kofta med mönster och knäppning från H&M fick han av mig, glad är jag för att den passade så att jag slipper åka in och byta den, haha.
   Ha det så roligt ute på krogen allihopa (suckar över att jag "bara" är 17 år)!



Sorgligt

Har börjat spela Bubble Spinner igen... sorgligt...


What what in the butt?

Trots omständigheter har det varit en väldigt rolig dag (...som vanligt kanske man skall tillägga?)! Har bland annat dansat dancehall i Danshuset med en grymt snygg kvinnlig instruktör. Hon var så sjukt sexig, hennes rörelser, hennes kropp, allt! Vi satt och snackade en hel del i omklädningsrummet efteråt om man säger så, haha.

Efter idrotten åkte vi för att käka, som vi precis hann med att göra! Jag är glad att vi hedanefter får lunchkuponger för det här håller fan inte! Vi skulle inte fått någon mat idag om vi inte hade sagt till Mikael, hela klassen gick till hans arbetsrum och "demonstrerade", haha.

På rasten satte vi oss i Mac-salen och roade oss... hahahaha.
Spelade upp gamla klassiker så det ekade över hela salen, hahahaha.

Samwell - What what (in the butt).
Carola Häggkvist - Fångad av en stormvind.
Britney Spears - Oops!... I did it again.
Tomboy - It's O.K. 2 be gay.
Thomas Di Leva - Vem ska jag tro på?
Harry Potter - Intro.
After Dark - La Dolce Vita.
med mera...

Jag tyckte i alla fall att det var skitroligt, hahahahahahaha.
Man är nog tvungen att ha varit där för att förstå det roliga dock.


Avkopplande moment

Tänkte vara lite hurtig förut och försökte mig på att ta mig en joggingtur för en gångs skull. Tja, det gick ju rakt åt helvete om man skall sammanfatta det kort. Jag konstaterade för mig själv att jag ej är gjord för att springa utan för att gå/promenera. För några år sedan var kondition det bästa jag visste, då sprang jag 8 km på 24 minuter - men jag ser helt ärligt ingen mening med det längre. Tänk hur jobbigt det måste vara för dem med enorma börst; kul att ha två vattenmeloner uppe i ansiktet hela tiden.

Sedan la jag mig raklång över utsiktstornets kalla trägolv och tittade rakt upp så långt min syn kunde nå. Jag vet inte om himlen hade något speciellt tema just ikväll, men hela himlen var täkt av moln formade som små fluffiga hjärtan av alla dess former. Rätt charmigt tyckte jag. 

Solens sista strålar sipprades in genom en av väggarnas små, små springor och gjorde min blick blind för några knappa sekundrar. Så skönt, så avkopplande, så frigivande.

Så du sitter fast i bruset varje dag
Och du låtsas att din plats i kön är bra
Snart kan vad som helst förföra dig

Det finns dom som flyger fria i sin bur
Det finns fria som är fångade som djur
När allt blir tyst kan ingen höra dig

Vad är frihet?
Vad är frihet?
Vad är frihet?
Vad är frihet?


Redhead?

Jag vill så gärna göra en makeover gällande hår som tidigare nämnts och har nu börjat förälska mig i Amanda Bergs härliga vinröda hårfärg. Vet inte om det är för feghet, men jag tvekar en aning och balanserar mellan ja och nej. Om jag nu bestämmer mig för att göra det blir det antagligen på fredag eller någon annan närbelägen dag. Hursomhelst så behöver jag din åsikt!

Träffade Nancy på bussen in till stan imorse, känner verkligen hur mycket man har att ta igen när käftarna glappar i ett, haha. Gah, tycker det är synd att det blir så sällan man ses ändå. Men snart får vi samla ihop ett gäng för fika!

Vad är frihet?

Fruktansvärt dryg dag med knappt några höjdpunkter överhuvudtaget, lektionerna har varit ovanligt dryga och det har varit knappt om underhållning. Dock har jag fått beröm av våran lärare i Mediekommunikation, vilket alltid är roligt, hon tyckte nämligen att jag skrev oerhört bra och väldigt poetiskt. Tack!

Jag skall dock inte bli långrandig för jag har ingen lust att skriva en mycket längre skara text än det som redan befinner sig ovan. Så detta är mer eller mindre allt ni får för idag. Strax börjar Idol!

Skolfotografering

Allt är riggat, handen håller ett stadigt grepp om kameran, människorna är på plats, rätar en extra gång på ryggen, gör ett ansträngt försökt till ett leénde och ett starkt sken bryts hastigt ut. Vad är det egentligen jag försöker beskriva? Skolfotografering såklart! Hatkärlek kan väl vara den mest lämpade beskrivningen till detta fenomen just för tillfället.

Allt känns i synnerhet väldigt stelt, det skall hela tiden tjatas om: kom lite längre fram, räta på ryggen, titta in i kameran, lite mer till vänster, upp med hakan, gå lite längre in och skjut ut bröstet. Fotografen tycks aldrig bli riktigt nöjd känns det som, men allt slit och svett är i alla fall värt resultatet i slutändan trots att det tar en hel evighet att få hem korten!

Själv håller tummarna på att jag i år för en gångs skull lyckats hålla ett relativt neutralt ansiktsuttryck istället för att se ut som en fördärvad bäver i ansiktet.

Förra årets skolfoto. Jag väljer för allas bästa att inte kommentera min egna nuna.


Såhär såg fotot ut efter att jag hade gjort några små justeringar.


<3

Jag älskar dig Daniel!
MASSA! MASSA! MASSA!


Eddie. Iron Maiden. Nils Fredriksson!

Sitter med Iron Maiden i lurarna och gungar i takt till Number of the Beast som väcker nostalgin till liv. Denna låten förknippar jag med frihet, vind i håret och glädje med tanke på att vi alltid spelade denna påväg ner till Blekinge så högt att högtalarna nästan sprängdes. Iron Maiden har varit ett av mina favoritband sedan väldigt unga barnsben.

Woe to You Oh Earth and Sea
for the Devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of the beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six

Ikväll vankas det som sagt kalas ute i Onsala trakterna. Daniel följer med, vilket jag tycker är väldigt roligt! Eftersom vi inte får plats alla i bilen så tar jag och Daniel Kungsbacka pendeln + buss dit. 15:24 åker vi ut på E6:an.


Update:

Kunde inte hålla mig hemma hela kvällen igår utan jag åkte ner till Sara och Jonas för att mysa lite efter Idol. Blev väldigt mycket prat om allt möjligt och sedan såg vi på Dirty Dancing som visades på SVT1 (jag antar att det var till syfte för Patrick Swayze som sorgligtvis gick bort i veckan).



APROPÅ IDOL! Förstår ni hur JÄVLA GLAD jag blev när Nils sökte i år igen?! Det gjorde hela Idol (eller hela mitt liv, haha) alltså, fan vad jag längtar tills på tisdag! Satt nästan helt manisk i tv-soffan och jublade när dem visade han i rutan. ÅH, JAG ÄLSKAR Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils! Nils!



Kastanjerött?

Känner för att färga håret, men dock lite tveksam över beslutet. Så därför behöver jag din åsikt! Jag kanske vill ha aningwn rödare nyans än den som syns på bilden nedanför (en taskig ihopklistrad bild från ps), men den skall vara mjuk eller vad man skall säga. Tycker det är så jävla lamt och tråkigt att vara en i mängden, vill sticka ut med en cool frisyr med en ball färg! Jag var faktiskt inne på rosa under en kort period, haha, tyckte det var ganska ballt.

Så vad tycker ni? Ska jag satsa allt och gå in för kastanjerött hår i höst eller inte?


Födelsedagar till all ära

Ikväll har jag hela huset för mig själv eftersom de andra är på kalas ute i Horred. Bestämde mig för att inte följa med då det blev för kort varsel och var dessutom inställd på andra saker än det. Så snart blir det micropizza och cola till Idol 2009 där dem visar den sista auditiondagen. Skall ärligt talat bli skönt att vara hemma och ta det lugnt idag.

Apropå kalas så bjuder även morgondagen på ytterligare en tillställning, det är så många som fyller år just under hösten och så nedrans tätt inpå varandra dessutom! Men det är bara roligt, man får ju god mat och efterrätt så vad finns det att hänga läpp över?!

När vi ändå snackar tätt inpå så fyller Daniel och Ingela år nu den kommande veckan; hon den 23- och Daniel den 25 september. Sedan fyller ju Jonas år den 29 september också, jisses vad många födelsedagar det blev!

Fredag i all ära, här får ni en söt samling bilder på mig. Enjoy!


Vilken skall jag välja?

Vilken är snyggast? Gul eller röd?


New stuff

Idag har jag köpt lite nya kläder, jippi! Känns alltid lika skönt att komma ut från en affär med en påse fylld med nya plagg. Det fick bli en vit kofta med möjligtvis världens största krage samt ett par rosa tights med svart zebra mönster, fräckt!

Hahaha, igår så gick jag och Daniel uppför Avenyn för att sätta oss vid Poseidon för att mysa lite men det blev ändrade planer. På vägen gick vi förbi H&M och jag var ju bara tvungen att gå in för att ta mig en snabb titt, Daniel var väl lagom road.
   När vi stod på plan 2 så frågade han mig:
- Karin, får jag göra en sak utan att du klagar?
- Ja?
Sen så tog han tag, lyfte upp och bar mig nerför rulltrappan och ut ur butiken. Hahaha, jag skrattade så mycket att jag inte fick luft. Älskar dig ditt freak.


Halvårsdagen

Igår var det ju min och Daniels halvårsdag som vi firade med ett restaurangbesök på Jensens Böfhus. Jag beställde en enorm grekisk sallad med extremt mycket jalapeños på (usch!) och Daniel tog en smarrig biff. Efteråt bjöd jag oss båda på efterrätten som bestod av två stycken glassbufféer och det är lika underbart gott varje gång. Varför tröttnar man aldrig på glass? Bra fråga det där.

Men i alla fall så älskar jag Daniel så oerhört mycket och är jätteglad över att han är min! Att ha pojkvän känns väldigt tryggt på något sätt, någon som alltid finns där vad det än gäller - om man vill prata eller bara ha en tröstande kram när allt känns tungt, någon som är med dig för att du är du helt enkelt. Det går inte en minut utan att jag tänker på honom, mina känslor bara växer och växer för var dag som går. 6 månader har nu gått och hoppas på oändligt mycket fler! Jag älskar dig Daniel Mattias Bubbis Holmqvist!


Ingen "fingerdiarré"

Alltså jag vet verkligen inte vad jag ska skriva, har varit inne i någon slags "torka" eller vad man skulle kunna kalla det. Fick knappt fram ett ord på hela textkommunikationen heller för den delen utan det bara susade i huvudet på mig. Hatar när jag inte har "fingerdiarré" speciellt när man har en deadline i texten som igger på torsdag (dock absolut senast på måndag)!

Men det får väl bli till att dricka en kanna vatten ikväll tillsammans med en treo
så att man kan rensa ut huvudet på gammalt skräp som nått sitt bäst-före-datum.

Min blogginsats till världen idag är väl knappast något att hurra för
direkt, men det är alltid något och än blir ni inte av med mig!

Snart börjar Idol!


Dålig dag

Dålig dag. Våra måndagar är relativt korta om man tänker efter och går oftast snabbt förbi, men idag kändes det som en jävla evighet. Fan vad tråkigt jag har haft det idag, det enda roliga var väl att fota lite i studion efter skolan med Patrick, Martina och Cissi.

Mitt dåliga humör kan delvis bero på att jag fått mensen idag, det sticker som små knivar nedanför magen hela tiden, jätteskönt. Jag älskar mens, det är verkligen det bästa som finns! Tycker inte du också det?



Bilder från studion kommer kanske upp imorgon någon gång, vi får se.

Älskvärt


(Eftersom det onekligen blivit väldigt mycket skriverier om Navid Modiri och company har
dem ny tilldelats en helt egen kategori, så att ni lättare ska hitta mina favoriter vill säga!)


Förvarning: LÅNGT inlägg om lördagen

Navid Modiri & Gudarnas spelning på invigningen av NollTreFem @ Halmstad 
var helt underbar igår! Dem levererar varje gång och gör en aldrig besviken.


Buss 820 tog avgång från Centralstationen klockan 17:00 med destination Halmstad. Bussresan fylldes med mycket prat, medsjungandes till Navids låtar och skratt. Resan gick relativt snabbt och innan vi visste ordet av så var vi framme i hjärtat av Hstd. Emelie var smart som sa att vi borde ta reda på vart bussarna hem gick ifrån, vi trodde naturligtvis att dem gick ifrån samma ställe men det visade sig att dem gick på ANDRA SIDAN AV STAN! Vi fick lite eller ganska mycket panik när vi fick veta detta men allt löste sig till slut; Ta linje 20 till Eurostop så hittar ni!

Sedan fick jag väldiga problem med kissblåsan som höll på att sprängas och var omedelbart tvungen att hitta en toalett att lätta mina bekymmer. Först gick vi in på McDonalds men där var holken naturligtvis ur funktion, gud vad roligt livet är ibland! Började få lite smått panik; tänk om jag kissar ner mig i Halmstad, vad gör vi då? Men som tur var tog vi oss in på Espresso House i sista sekunden innan dem stängde där jag fick tömma allt och fy fan vilken lättnad!

Eftersom alla ställen redan var stängda när vi kom fick det bli mat från Hemköp som vi käkade vid fontänen. När allt var nere gick vi mot NollTreFem lokalen för att inspektera och se hur planlösningarna såg ut och det visade sig att det var mycket mindre än vad vi trodde. Man kunde stå så nära som 10 centimeter ifrån scenkanten vilket var en positiv överraskning.

Petter var kvällens värd och presenterade Navid Modiri & Gudarna som var 5 minuter sena. Jag kunde inte sluta le från när de kom upp och till när de gick ner från scenen, dem är som små lyckopiller! Det var röj redan från start och jag och Emelie kunde varenda textrad! Vilken lycka, vilken glädje man kände och det kändes verkligen konstigt att stå så ofattbart nära killarna - man kunde liksom rycka Navid i brösthåren.

Alltså jag kan verkligen fortgå i all evighet om den här kvällen, för den var verkligen underbar, men jag skall försöka få ett stopp på denna löpande texten.

Alla stunder har ju tyvärr sitt slut och det hade även denna konsert. Så efteråt gick vi ut till busshållplatsen och tog linje 20 ut till Eurostop där vi fick fråga oss fram till vart Swebus hade sitt stopp. Sen var det bara att vänta.

Hemresan gick väldigt fort (kan bero på att jag sov hela vägen) och det kändes trots allt väldigt skönt att gå på hemmaplan igen.



Bilden kommer från Emelies bilddagbok (Pixelpop) och är helt
oredigerad! Det vill säga; ingen zoom och ingen beskärning.


Hej då Göteborg. Hej Halmstad!


"Peppad som fan"

Jag förstår inte vad jag gör uppe såhär tidigt och ens varför? Min dygnsrytm (eller vad man skall säga) blir helt annorluna på helger, då vaknar jag automatiskt mellan klockan 07:00-08:00 och är pigg som en lärka medan jag gärna skulle kunna ligga och dra mig till tolv en vardag om jag så ville.

Men nu till något roligare...
IKVÄLL SMÄLLER DET ERA LUDER!



Klockan 17:00 avgår som sagt Swebus bussen ner till Halmstad och är framme 18:45! Sedan är det bara att peppa järnet fram till 22:00 då Navid & Gudarna entrar NollTreFem scenen. Jag är så jäkla glad och förväntansfull över kvällen, hade jag inte gått på deras spelning nu så hade jag fått jävligt dåligt samvete eftersom det är deras sista spelning på väldigt länge (visserligen spelar dem i Jönköping den 25 november, men där är det 18-års gräns, bu!).

Men ikväll skall njuta och suga in all kunskap som kommer från Navids stämband, gunga i takt till Kristofer Göransson sköna gitarrspel. Jag känner på mig att denna kväll kommer bli awesuuuuuuum!

Delelelelelelikat

Blir en lugn hemmakväll hos pappa med bekväma kläder och deg i soffan tillsammans med två Baggar och en Carlsson. Idol är det jag syftar på såklart! Uttagningarna är det enda roliga som är kvar av tävlingen tycker jag, börjar bli lite smått uttjatat nu efter alla år den sänts i TV på bästa sändningstid. 

Jag har knappt varit hemma en fredagskväll och ätit middag med familjen sedan februari känns det som, det har liksom varit saker som hänt varje helg. Men ibland är det faktiskt väldigt skönt att bara vara för ett tag, koppla av och peta sig i näsan.

Imorgon blir det Navid och gänget!



Utfyllnadsbild.


Kapten Röd

Lyssnar just nu på Kapten Röd, tycker det är fint att vara en liten eftersläntare! Det skall vara musik med skönt gung i, det vill säga reggae. Alltså jag orkar inte att Emelie fuckat upp mitt huvud och vänt hela min musiksmak upp-och-ner, haha. Lyssnade fan bara på hårdrock innan men nu är det bara Navid Modiri & Gudarna, Svenska Akademien och Kapten röd som spelas. Reggaefestivalen @ Uppsala med Emelie nästa sommar kommer bli fet!

Du får inte, ge upp utan en kamp, nej du kan inte vända så fort vägen blitt brant. Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant. Men du kommer aldrig, ge upp utan en kamp, nej du kan inte tiga när sanningen blitt genant. Å du tar inga order från någon fesen kommendant, låt dom försöka men ditt svar blir militant.  























Håltimma, hiss eller diss?

Har haft en riktigt lång håltimma från 09:40-14:20 och det är verkligen härligt att få äta lunchen på hemmaplan idag. Det är faktiskt väldigt sällan jag uppskattar dessa långa pauser, speciellt inte sånna som endast varar i lite mer än en timma, för hur skall man fördela tiden? Det slutar ändå med att man dröser omkring på Avenyn eller sitter vid kajen och pratar. Visst, mysigt, men man blir så opepp på att gå tillbaka när nästa lektion väl börjar.

Men med längre är det skillnad, då hinner man i alla fall åka hem och ladda batterierna och det är precis vad jag har gjort! Stekte nyss två maffiga hamburgare till mig själv med tomat, gurka, massa lök, ketchup, dressing och ost! Det är vad jag kallar en riktig måltid och ingen jäkla nyttighetskur från Viktväktarna. Fy för poängräkning.

Snart vankas det samarbete tillsammans med treorna med målet att sätta ihop ett häfte till Gymnasiemässan som kommer att heta NTI Guiden och handla om skolan i sin helhet. Sök till NTI Gymnasiet alla som är födda 1994!


3 dagar kvar

Hej.
Nu är det bara tre FUCKING dagar
kvar tills den 12 september, dagen
då Navid Modiri & Gudarna slår på
stort under 1 timma och 55 minuter
på invigningen av Nolltrefem, det
gamla stadsbiblioteket i Halmstad!

Gud så jag längtar, det är inte klokt!
Jag, Älskling, Emo och Robin lämnar
Göteborg 17:00 på lördag och är
borta ett par timmar för massa dans,
och enbart massa dans! För vet ni vad?
DEM SOM INTE DANSAR FINNS INTE!


Jonis är snygg och borde bli modell


Smågator

Det blev en liten mini-semester från skrivandet under ett par dagar, vilket har varit relativt skönt om jag skall vara ärlig då det har funnits brist på kreativitet. Men nu är jag laddad på batterier igen och redo att entra blogg-världen åter igen!

Ännu en härlig skoldag (om man bortser min trötthet och huvudvärk). Jag, Jonathan, Jessica, Lukie och Holst gick uppför mysiga smågator innan lunchen och tog en massa kort. Högst upp fanns det en underbar utsikt där man såg ut över bland annat Lindholmen, Älvsborgsbron, Operan och Läppstiftet. Jättemysigt!


Klassfesten

Orkar inte förklara allt, det räcker med att ni får njuta av alla bilder som ligger
uppslängda på ansiktsboken! Men en kort sammanfattning skulle jag ju kunna dra.

Sprit-kortspel.
Moshpit på dansgolvet.
Röj till gamla 80- & 90-tals låtar.
Röja till STUDENTEN!
Dansbands performance.
Shuffle.
Massa fest cigg.
Massa kramar.
Massa skratt.
Fylle snack.
Fylle strul.
Fylle taffs.

Detta var en liten del av det som hände igår. Man blev ju ganska förvånad av gårkvällens fylle strul, men vafan vi går ju i samma klass och det är ju en kul grej! Emma och Alexander höll ju på ett tag. När Alexander sedan öppnade en ciderburk så ville Markus smaka men Alex sa att det kostade, då gick han fram och strula med honom och efteråt sa han: "Nu får jag väl smaka? Jag tog ju dig till och med på kuken!", (utanpå byxorna of course) hahahahahahahaha.

Det mesta hände när dem flesta hade dragit och Emma P blev SÅ full att hon inte kunde stå upp på benen, hahaha. Markus blev rätt packad han också och var tvungen att hålla i sig i något för att inte ramla omkull, då frågade Jessica: "Kan du stå rakt om du inte håller i dig?" "Ah, det tror jag" svarade han, sen så puttade Hugo ner honom så han föll rakt ner bland alla skorna, hahahahahahaha. Sötbollar! <3






Nu åker jag strax till Daniels mamma för att äta middag!
Alla bilder finns som sagt upplagda på Facebook!

M08C! M08C! M08C! M08C!



Jag älskar min klass så nedrans mycket!
Gårdagen var verkligen hur lyckad som
helst och jag hade så jävla roligt att det
är helt sinnessjukt! Berättar mer senare.

Anländer som Broder Tuck

Ikväll är det som sagt klassfest och jag är taggad till tusen men nyinköpt maskeraddräkt! Om några få timmar introducerar jag Rullatordansen tillsammans med Berra och Holst och har då förvandlats till Broder Tuck från Robin Hood! Skall verkligen bli jätteroligt!

M08C <3

Jag älskar skolan, det är så jävla roligt och varje dag är en fest! Älskar M08C,
alla är lika öppna, sköna, roliga och härliga på sina egna sätt! BIG LUUUUV YA'LL!

Gött med klassfäest imorgon då! Tagg på den.


FÅGELL! FÅGELL!

Jag har haft en sjukt rolig skoldag att jag hade ont i magen av allt skratt efteråt.

Oliver var och hälsade på idag dessutom vilket bara gjorde hela dagen roligare. I svenska har vi börjat att arbeta med Upplysningen där vi skall intervjua en person och sedan göra ett personporträtt - Patrick is my bitch (mohaha)! Gjorde helt ärligt inte ett jävla skit, satt kvar i klassrummet och bara snackade och garvade som fan. Sedan fick man ju reda på att Rebeckas "ragg" från i lördags hade varit och fotats på Modellab, trodde ärligt talat jag skulle baja ner mig av skratt när Oliver sa det (förlåt! hahahahahahahahahaha). Oj, vad roligt det är att driva (på skämt) med Rebecka om i lördags, hahahahahahahahahaha.

Efter skolan åkte jag, Patrick, Oliver och John till Korsvägen för att Oliver skulle käka baguette innan träningen. På spårvagnen tappade jag nästan andan av skratt när dem berättade om Fågelturken och Olivers imitation: "FÅGELL! FÅGELL!" (och ja, det skall stå med två 'L'!) hahahahahahahahahaha.

Sedan drog jag, Patrick och John till GP (vi orkade inte åka till Bandit, tar det imorgon eller nåt) för att jag och Mr. P skulle söka praktikplats, men man var visst tvungen att skicka ansökan till något mail som fanns på Graffiti sidan på lördagar. Blöh!

Gosh, känner att hela denna texten blev jättekrånglig att läsa. Men
det har faktiskt varit en bra dag och då blir det så när man är uppspelt!

PÖZZ!

90% frisk

Det har faktiskt varit väldigt skönt med långhelg trots att jag tycker att det är bra att skolan har dragit igång igen så man får en rutin i vardagen! Men nu är nästan förkylningen borta (90% kanske) och känner att jag behöver återvända till skolbänken för att bita mig fast i alla skolarbeten (fy). 

...och älskling; när du läser det här så
glöm inte bort hur mycket jag älskar dig!
Snart är det 6 månader och jag är kärare än någonsin!


Xbox

Vill att älskling skall komma hit och hålla mig sällskap. It really sucks to be sick. Men för att få tiden att röra på sig någorlunda successivt skall jag nu sätta mig vid vårat xbox och spela Madagascar, Voodoo Vince och Crash Twinsanity! "Barnspelen" är de enda spelen jag förstår mig på och tycker är roliga. Hatar alla dessa krigsspel!


APU-platser

Bestämt mig för att stanna hemma idag också för säkerhetsskull då jag känner att förkylningen fortfarande hänger kvar i luften och jag vill inte riskera att smitta ner den lilla stackars skaran som återstår av klassen som inte ligger hemma och kurerar sig! Det blir ju så när skolan börjar igen och hösten kommer krypandes tillbaka.

Men imorgon blir det förhoppningsvis tillbaka till skolan igen för då skall nämligen jag och The Holstmeister ut för att leta praktikplatser! Våran första punkt på listan över platser vi skall besöka blir Bandit Rock, skulle varit jätteroligt att få en inblick hur det fungerar mellan deras fyra väggar! Sedan väntar GP och Metro också. Det är ju tre veckors APU sammanlagt så man skulle ju kunna klämma in en vecka hos Bandit och två veckor hos GP?


RSS 2.0